Favoriete booty band workouts op een rij

Favoriete booty band workouts op een rij

Wij maken regelmatig een nieuwe lijst met onze favoriete workouts voor weerstandsbanden en bootybands Zo weet je namelijk zeker dat je voor het kerstdiner strak en slank bent! Geen inspiratie voor workouts? Doe dan iedere week in ieder geval één van de onderstaande workouts. Op deze manier ontdek je nieuwe favoriete workouts voor mooie ronde billen en strakke benen. Heb jij nog geen booty band in huis? Neem dan een kijkje bij de top 10 booty bands.

Slim thick thigh workout met de Anhfit resistance bands

Op het kanaal van Hana Milly vind je een korte maar uitdagende workout van ongeveer 10 minuten. In de video zie je dat ze de mooie pastelkleurige unicorn Anhfit resistance bands gebruikt, deze zie je ook terug in onze top 10 booty bands. Let er bij deze oefeningen wel op dat je jouw benen niet over-strekt waardoor je knieën op “slot” komen te staan. Hier kan je namelijk blessures van krijgen. Verder is het een fijne workout met oefeningen die jouw benen flink zullen laten branden.

Booty band HIIT workout

Met deze workout van Heather Robertson laat je niet alleen je benen en billen branden, ook zal je gaan zweten, verbrand je meer calorieën en werk je aan jouw uithoudingsvermogen. Ideaal voor wanneer je je in de zomervakantie iets te veel hebt laten gaan en iets te veel lekkere ijsjes en drankjes op het terras op hebt. ? De workout duurt ongeveer 16 minuten. Het is een snelle en afwisselende workout waardoor je je niet gaat vervelen maar het wel lekker pittig blijft! Door de piepjes weet je precies wanneer je even moet stoppen om van houding en oefening te verwisselen en wanneer je weer aan de slag moet met de nieuwe oefening. Ook zie je in een klein scherm welke oefening na deze oefening komt. Dit is trouwens een van onze favoriete booty band workouts.

35 days booty challenge with or without resistance bands

Deze oefeningen kan je met of zonder weerstandsbanden uitvoeren. Uiteraard train je zwaarder en zal je meer progressie zien wanneer je traint met booty bands. Op het kanaal van Chloe Ting vind je nog veel meer trainingen voor de booty challenge. Met de oefeningen pak je echt voornamelijk je billen aan en niet zozeer je benen.

Foto van auteur

Redactie

De redactie van 365sport bestaat uit drie personen die samen met gastschrijvers echt álles schrijven over sport.

Plaats een reactie


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.