Euroseats bureaufiets Ross met bureaustoel ingebouwd: review

Euroseats bureaufiets Ross

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Ik heb de Euroseats bureaufiets Ross met ingebouwde bureaustoel getest. Dit is een ergonomisch verstelbare deskbike die de mogelijkheid biedt om te bewegen tijdens het werk. In deze review zal ik mijn ervaringen met dit product delen en uitgebreid antwoord geven op enkele veelgestelde vragen.

Over de Euroseats Bureaufiets Ross

De Euroseats Ross is een bureaufiets. Dit wordt ook wel een deskbike genoemd. Het leuke aan dit model is dat er een echte bureaustoelzitting met leuning op de stoelfiets is ingebouwd. Hierdoor zit je echt comfortabel op de fiets tijdens het werken. Hier geven wij persoonlijk de voorkeur aan vergeleken met de kruk-modellen. De Euroseats Ross heeft een ergonomisch verstelbaar zitkussen en is geschikt voor personen tot 100 kg. Je zet deze bureaufiets onder een zit-sta bureau neer. Voor een normaal bureau dat je niet kan verstellen is het niet geschikt. Op het Lcd-scherm zie je statistieken zoals tijd, snelheid, gereden afstand en verbrandde calorieën staan.

Aanbiedingen en prijzen vergelijken van deze deskbike

Wil je deze bureaufiets kopen? Dan is het handig om te kijken of jouw bureau geschikt is. De Euroseats Ross past namelijk niet bij een normaal niet-verstelbaar bureau. De producthoogte is verstelbaar van 57 cm tot 87 cm. Hierdoor is het voor de meeeste mensen goed geschikt. Voor echt lange mensen van 190cm en groter wellicht wat minder, maar dat zou je moeten opmeten en uittesten. Je moet in ieder geval een zit-sta bureau hebben. Heb je dat? Dan kun je hieronder de beste prijzen van dit model bureaufiets bekijken

Goed om te weten: Op het moment is deze bureaufiets bij één verkoper te koop. Ik heb ook een perfect alternatief toegevoegd, zodat je toch wat kan kiezen!

Bijzondere kenmerken van de Euroseats Ross bureaustoel

Een aantal kenmerken uitgelicht in een korte opsomming:

 • Vliegwiel: Er zit in de bureaustoelfiets een magnetisch vliegwiel verwerkt. Je stelt hiermee de weerstand in en hebt een nagenoeg geruisloze trapervaring.
 • Lcd-scherm: Op het ingebouwde lcd-schermpje zie je de belangrijkste informatie staan over het fietsen: tijd, afstand en calorieën
 • Capaciteit: Geschikt voor mensen tot maximaal 100kg.
 • Afmetingen:
  • Lengte: 85,3 cm
  • Breedte: 51,5 cm
  • Hoogte: 57,0 – 80,0 cm
 • Wieltjes: Onder het apparaat zitten wielen, waardoor je de bureaufiets eenvoudig kan verschuiven.

In een video bekijken

In de onderstaande productvideo zie je goed wat het apparaat allemaal kan, hoe het werkt en het design. De video laat duidelijk het product zien. Dit vinden we een fijne toevoeging. Iets wat bij veel concurrenten ontbreekt.

Vragen en antwoorden

Hoe is het comfort van de Euroseats bureaufiets Ross met de ingebouwde bureaustoel?

De Euroseats bureaufiets Ross biedt een zeer comfortabele zitervaring dankzij de ingebouwde bureaustoel. Deze stoel is bovendien voorzien van een leuning, waardoor je comfortabel kunt zitten tijdens het werken.

Wat is het maximale gewicht van de gebruiker dat deze fiets aankan?

De bureaufiets is geschikt voor personen tot 100 kg. Dit is een belangrijk punt om in overweging te nemen bij de aanschaf.

Is de Euroseats bureaufiets Ross geschikt voor alle soorten bureaus?

Nee, de bureaufiets is specifiek ontworpen voor gebruik met een zit-sta bureau. Het is niet geschikt voor standaard, niet-verstelbare bureaus.

Wat zijn de voordelen van het ingebouwde LCD-scherm?

Het ingebouwde LCD-scherm van de bureaufiets geeft handige informatie weer, zoals tijd, snelheid, afstand en verbrande calorieën. Dit kan je helpen om je voortgang bij te houden en je motivatie te verhogen.

Kan je het geheel makkelijk verplaatsen?

Ja, de bureaufiets Ross is uitgerust met wieltjes waardoor je de fiets eenvoudig kunt verschuiven. Dit maakt het gemakkelijk om de fiets te verplaatsen wanneer dat nodig is.

Mijn mening en eindconclusie

Naam product: Euroseats Ross

Productbeschrijving: De Euroseats Ross is een bureaufiets. Dit wordt ook wel een deskbike genoemd. Het leuke aan dit model is dat er een echte bureaustoelzitting met leuning op de stoelfiets is ingebouwd. Hierdoor zit je echt comfortabel op de fiets tijdens het werken.

Merk: Euroseats

 • Totaalscore
4

Samenvatting mijn mening

Na het testen van de Euroseats bureaufiets Ross kan ik zeggen dat dit een zeer comfortabele en gebruiksvriendelijke bureaufiets is. Wat het meest opvalt, is de ingebouwde bureaustoel, die een comfortabele zitervaring biedt. Bovendien kun je tijdens het werken bewegen, wat bijdraagt aan een gezondere werkstijl. Hoewel de maximale capaciteit van 100 kg misschien een beperking kan zijn voor sommigen, maakt de kwaliteit en het comfort van deze bureaufiets het een aantrekkelijke keuze. Echter, het is belangrijk op te merken dat deze bureaufiets alleen geschikt is voor gebruik met een zit-sta bureau en niet met een standaard, niet-verstelbaar bureau.

Voordelen

 • Bewegen tijdens het werk
 • LCD-scherm met handige informatie
 • Comfortabel dankzij ingebouwde bureaustoel
 • Eenvoudig te verplaatsen dankzij wieltjes
 • Ergonomisch verstelbaar zitkussen
 • Hoogte verstelbaar van 57 cm tot 87 cm

Nadelen

 • Maximaal 100 kg gebruiksgewicht
 • Alleen geschikt voor zit-sta bureaus
 • Voor zeer lange mensen (190 cm en langer) misschien minder geschikt
 • Adviesprijs kan hoog zijn

Categorie: Reviews

Foto van auteur

Edwin

Edwin is niet alleen mede-eigenaar van sportmedia365.nl, waar deze website onder valt, maar ook een doorgewinterde sportenthousiasteling met een schat aan kennis over fitnessapparatuur en de sportwereld.Zijn passie voor sport is veelzijdig; van wekelijkse sessies in de sportschool tot het delen van het sportavontuur met zijn partner, een toegewijde triatlete. Als fervent fietser verkent hij graag nieuwe wegen en paden. Zijn expertise komt mede voort uit jarenlange ervaring als beheerder van een sporthorlogewebsite, waar hij met toewijding meer dan 600.000 woorden aan diepgaande sportcontent heeft geproduceerd.Op 365sport.nl combineert Edwin deze rijke ervaring met zijn liefde voor de nieuwste sporttechnologieën, om lezers te voorzien van inzichten en adviezen waar ze écht iets aan hebben.