Toorx brx office compact bureaufiets: ervaring en review

Toorx-BRX-Office-deskbike-mening.jpg

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Ik heb onlangs de Toorx brx office compact bureaufiets uitgebreid getest en wil graag mijn ervaring en review met jullie delen. Deze bureaufiets heeft een uniek kenmerk: hij is voorzien van een tafeltje en een rugleuning, waardoor je comfortabel kunt werken, lezen en fietsen tegelijkertijd. In deze review zal ik mijn eerlijke mening delen over de Toorx brx office compact bureaufiets, waarbij ik zowel de voordelen als eventuele nadelen van dit model zal bespreken. Daarnaast zal ik ook de prijzen en aanbiedingen vergelijken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen als je geïnteresseerd bent in de aanschaf van deze bureaufiets.

Over de Toorx brx office compact bureaufiets

De Toorx Bureaufiets is een comfortabel model. Eigenlijk is alles wat je wilt instellen, instelbaar. Dankzij het vliegwiel van 6kg, die je handmatig kan aanpassen qua weerstand, is er altijd wel een weerstand te vinden die voor jou prettig is. Dit model wordt vaak gebruikt door mensen die aan het revalideren zijn. Zo kun je op een tablet of laptop werken, en tegelijkertijd de benen bewegen. Daarnaast kun je ook – dankzij de houder – een tablet, boek of krant lezen aan het tafeltje. De fiets heeft een lengte van 113 cm en is uitgevoerd in de kleuren zwart, grijs en rood.

Aanbiedingen en prijzen vergelijken

Deze fiets met tafeltje is erg populair. Ook wel logisch, het model voldoet aan de wensen van veel mensen. Zo kun je er op werken, maar ook aan lezen en op een tablet het nieuws bekijken. Ondertussen beweeg je lekker de benen! Ideaal voor een lichte workout of revalidatie. Wil je dit model kopen? Bekijk dan hieronder de beste prijzen van dit moment.

€183,49
2 nieuw vanaf €183,49
Prijs gecheckt op 19 juni 2024 20:11
Amazon.nl

Wist je dat: Dit model wordt ook wel de Toorx BRX OFFICE COMPACT – Deskbike – Stoelfiets – Bureaufiets – Hometrainer genoemd. Een mondvol!

In een video bekijken

In de onderstaande video zie je precies hoe deze fiets met bureau werkt. Je ziet goed hoe je de fiets kan instellen naar wens, zodat het bureaublad bij je in de buurt staat. Ook maak je kennis met de aanpasbare weerstand en de instelbare hoogte van het bureau. Leuk dat je ook goed ziet hoe de houder voor een boek of tablet werkt, maar dat je ook het bureau kan gebruiken om een laptop op te zetten. Al met al: een onwijs duidelijke video van ToorxFitness zelf.

Toorx-BRX-Office-bureaufiets-ervaring-1

Naam product: Toorx bureaufiets

Productbeschrijving: De Toorx Bureaufiets is een comfortabel model. Eigenlijk is alles wat je wilt instellen, instelbaar. Dankzij het vliegwiel van 6kg

Merk: Toorx

  • Totaalscore
4

Samenvatting mijn mening

Al met al kan ik zeggen dat de Toorx brx office compact bureaufiets een uitstekende keuze is voor wie op zoek is naar een comfortabele en functionele stoelfiets. Met zijn tafeltje en rugleuning biedt deze fiets de mogelijkheid om te werken, lezen en fietsen tegelijkertijd. De oerdegelijke kwaliteit, verstelbare weerstand en het compacte formaat maken het een perfecte bureaufiets, vooral voor revalidatie of lichte workouts. Hoewel de maximale belastbaarheid van 100 kg een beperking kan zijn voor sommige gebruikers, is de Toorx brx office compact bureaufiets over het algemeen een betrouwbare en praktische optie voor thuisgebruik. Het tafeltje is goed ontworpen met handige functies, en de mogelijkheid om het middelste gedeelte omhoog te klappen maakt het lezen tijdens het fietsen extra prettig.

Voordelen

  • Werken, lezen en fietsen tegelijkertijd mogelijk
  • Oerdegelijke kwaliteit
  • Geschikt als bureaufiets en voor revalidatie
  • Rugleuning voor extra comfort
  • Verstelbare weerstand die soepel aanvoelt

Nadelen

  • Maximaal belastbaar gewicht van 100 kg

Vragen en antwoorden

Kan ik de hoogte van de rugleuning aanpassen?

Nee, de hoogte van de rugleuning van de Toorx brx office compact bureaufiets is niet verstelbaar. Het is ontworpen als een vaste ondersteuning tijdens het fietsen.

Kan ik de weerstand tijdens het fietsen gemakkelijk aanpassen?

Ja, de Toorx brx office compact bureaufiets is voorzien van een handmatig instelbare weerstand. Je kunt de weerstand eenvoudig aanpassen aan jouw voorkeuren en trainingsniveau.

Is de bureaufiets geschikt voor lange werkdagen?

Ja, de Toorx brx office compact bureaufiets is ontworpen met het oog op comfort en gebruiksgemak tijdens lange werkdagen. De rugleuning en het verstelbare tafeltje maken het mogelijk om comfortabel te werken en te fietsen.

Kan ik mijn hartslag meten tijdens het fietsen?

Ja, de Toorx brx office compact bureaufiets is uitgerust met handvaten voor de hartslagsensor. Hierdoor kun je tijdens het fietsen je hartslag meten en je training in de gaten houden.

Is de fiets gemakkelijk op te bergen na gebruik?

Ja, de Toorx brx office compact bureaufiets is compact van formaat en kan eenvoudig worden opgeborgen na gebruik. Het neemt niet veel ruimte in beslag en is gemakkelijk weg te schuiven onder een bureau of in een kast.


Categorie: Reviews

Foto van auteur

Edwin

Edwin is niet alleen mede-eigenaar van sportmedia365.nl, waar deze website onder valt, maar ook een doorgewinterde sportenthousiasteling met een schat aan kennis over fitnessapparatuur en de sportwereld.Zijn passie voor sport is veelzijdig; van wekelijkse sessies in de sportschool tot het delen van het sportavontuur met zijn partner, een toegewijde triatlete. Als fervent fietser verkent hij graag nieuwe wegen en paden. Zijn expertise komt mede voort uit jarenlange ervaring als beheerder van een sporthorlogewebsite, waar hij met toewijding meer dan 600.000 woorden aan diepgaande sportcontent heeft geproduceerd.Op 365sport.nl combineert Edwin deze rijke ervaring met zijn liefde voor de nieuwste sporttechnologieën, om lezers te voorzien van inzichten en adviezen waar ze écht iets aan hebben.