Balanstrainer kopen (Bosu ball): Verschillende mogelijkheden op een rij

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Met een balanstrainer, ook wel Bosu ball of Wobble Board genoemd, kun je enorm veel fitnessoefeningen uitvoeren. Er zijn letterlijk honderden oefeningen die je uit kan voeren op een balanstrainer. Het is een soort bal die in tweeën is gesneden. Aan de bovenkant heb je de ene helft van de bal, aan de onderkant een soort platform waar je op kan staan. Op een balanstrainer kun je staan, zitten, liggen, erop stuiteren en nog veel meer doen. Het wordt veel gebruikt in de fysiowereld, maar ook voor cardiotraining, coretraining, krachttraining en nog veel meer. Een balanstrainer kopen voor thuis is een hele goede optie voor iedereen die thuis BOSU en balansoefeningen willen uitvoeren. In dit artikel bekijken we meerdere soorten balanstrainers

Balanstrainer Focus Fitness – Full body Balance Trainer

De balanstrainer van Focus Fitness is de goedkoopste balanstrainer die je op dit moment kan kopen. Het voldoet aan alle eisen die je verwacht van een balanstrainer. Naast de balanstrainer ontvang je ook een handboekje met enorm veel oefeningen die je uit kan voeren met de focus fitness balance trainer. Verwacht niet té veel van de oefeningen uit dit boekje. Je kan het beste vaak gewoon via o.a. YouTube filmpjes kijken met uitleg over Bosu / balanstrainer / core oefeningen.

Balanstrainer Focus Fitness - Full body Balance Trainer

★★★★★
107,00
99,95
Bol.com
Prijs gecheckt op 3 juni 2024 11:21

Avessa BOSU Balance Trainer HOME Edition

De bekendste balanstrainer ball van dit moment is de BOSU ball. Deze kom je ook in de sportschool het vaakste tegen. Avessa verkoopt deze trainer in een speciale thuiseditie. Er zitten ook handvaten bij.

Avessa BOSU Balance Trainer HOME Edition Bosu Bal - Bosu Ball - Bosu balansbal - Stability Ball - Balans Trainen

189,00
Bol.com
Prijs gecheckt op 3 juni 2024 11:21

BOSU Balance Trainer Home Edition Roze

Naast de bovenste editie is er ook een speciale roze editie van de BOSU ball voor thuis. Let goed op de verschillen in levertijd voordat je een beslissing maakt. Buiten de kleur om, is er tevens een klein verschil qua formaat. Let goed op welke BOSU je wil kopen.  

BOSU Balance Trainer Home Edition Roze

★★★★★
216,50
Bol.com
Prijs gecheckt op 3 juni 2024 11:21

Categorie: Algemeen

Foto van auteur

Edwin

Edwin is niet alleen mede-eigenaar van sportmedia365.nl, waar deze website onder valt, maar ook een doorgewinterde sportenthousiasteling met een schat aan kennis over fitnessapparatuur en de sportwereld.Zijn passie voor sport is veelzijdig; van wekelijkse sessies in de sportschool tot het delen van het sportavontuur met zijn partner, een toegewijde triatlete. Als fervent fietser verkent hij graag nieuwe wegen en paden. Zijn expertise komt mede voort uit jarenlange ervaring als beheerder van een sporthorlogewebsite, waar hij met toewijding meer dan 600.000 woorden aan diepgaande sportcontent heeft geproduceerd.Op 365sport.nl combineert Edwin deze rijke ervaring met zijn liefde voor de nieuwste sporttechnologieën, om lezers te voorzien van inzichten en adviezen waar ze écht iets aan hebben.