Bereik jouw streefgewicht met behulp van boeken

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Fit worden bereik je niet alleen door veel te sporten. Door een combinatie van voeding en beweging en consistentie kan je jouw droomlichaam tevoorschijn “toveren”. Uiteraard vergt dit wat tijd, geduld en doorzettingsvermogen. Er zijn verschillende kook- en dieetboeken met lekkere en gezonde maaltijden die jou kunnen inspireren en het makkelijker kunnen maken om het gezond eten vol te houden op lange termijn. Wij zeggen: Bereik jouw streefgewicht met behulp van boeken!

Afvallen met Nederland: Hét 10-weken-gezond-slankprogramma voor jouw streefgewicht

Dit boek is geschreven door Jeroen van Egmond, topsporter en (ervarings-) deskundige. Klinkt het dr. Frankdieet je nog bekend in de oren? De schrijver was hier ook bij betrokken. Het boek richt zich op een koolhydraatarm en eiwitrijk voedingspatroon. In het boek vind je een programma voor 10 weken waarin aandacht is voor zowel voeding als beweging. Er staan schema’s in die je makkelijk kan volgen. Door de boodschappenlijstjes verlies je bijna geen tijd aan de voorbereiding. Dit maakt het makkelijker om vol te houden! Het boek is voordelig geprijsd en de recensies zijn lovend.

Nu afvallen en nooit meer aankomen

Heb jij altijd last van een jojo effect wanneer je streng gaat lijnen of ben je een emotie-eter? Dan is dit boek van de schrijfster Eveline van de Waterlaat – diëtist en toegepast psycholoog – misschien wel iets voor jou. Er wordt niet alleen aandacht besteed aan voeding maar ook aan de redenen die ervoor kunnen zorgen dat je te veel eet. Voor dit boek en de 7-stappen methode NU SLANK heeft de schrijfster samengewerkt met Leo Versluys – therapeut, coach en gespecialiseerd in gedragsverandering. Uit de positieve recensies blijkt wel dat dit boek bij veel mensen voor een blijvende verandering heeft gezorgd.

In 8 weken slank – Foodsisters

Vind jij het ook makkelijk om weekmenu’s en schema’s te kunnen volgen wanneer je wilt afvallen? In het boek – In 8 weken slank – vind je 8 weekmenu’s die zijn samengesteld door twee zussen die werkzaam zijn in de voeding en diëtetiek wereld. Ook dit boek heeft weer veel positieve recensies. Lezers zijn enthousiast over hoe praktisch het boek is. Zo vind je in het boek eenvoudige maaltijden, goed verkrijgbare producten en de bereiding van de maaltijden is snel. Eén lezer is met behulp van dit boek maar liefst 10 kilo kwijtgeraakt in 7 weken. Van de Foodsisters zijn er meer boeken verkrijgbaar die allemaal erg populair zijn.

Bereik jouw streefgewicht met behulp van boeken

Ook de onderstaande boeken kan je gebruiken om jezelf te motiveren en inspireren wanneer je wilt afvallen. Van praktische tips tot lekkere recepten, alles om te zorgen dat jij jouw streefgewicht bereikt!

Uitgelichte afbeelding: Photo by Bill Oxford on Unsplash


Categorie: Algemeen

Foto van auteur

Edwin

Edwin is niet alleen mede-eigenaar van sportmedia365.nl, waar deze website onder valt, maar ook een doorgewinterde sportenthousiasteling met een schat aan kennis over fitnessapparatuur en de sportwereld.Zijn passie voor sport is veelzijdig; van wekelijkse sessies in de sportschool tot het delen van het sportavontuur met zijn partner, een toegewijde triatlete. Als fervent fietser verkent hij graag nieuwe wegen en paden. Zijn expertise komt mede voort uit jarenlange ervaring als beheerder van een sporthorlogewebsite, waar hij met toewijding meer dan 600.000 woorden aan diepgaande sportcontent heeft geproduceerd.Op 365sport.nl combineert Edwin deze rijke ervaring met zijn liefde voor de nieuwste sporttechnologieën, om lezers te voorzien van inzichten en adviezen waar ze écht iets aan hebben.