De beste indoor cycling playlists op Spotify

De beste indoor cycling playlists op Spotify

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Heb jij een indoor fiets thuis staan en ben je op zoek naar indoor cycling en indoor cycling muziek? Of zelfs indoor cycling muziek met instructies? Wij zijn op zoek gegaan naar verschillende plekken waar je (gratis) muzieklijsten kan beluisteren. Wanneer je op zoek bent naar een indoor cycling playlist kan je namelijk op verschillende plekken terecht, denk daarbij aan YouTube of Spotify. Lees nu snel onze blog met de beste indoor cycling playlists op Spotify.

Wat is Spotify?

Via Spotify kan je gratis (of betaald) muziek beluisteren. Kies je voor de gratis versie van Spotify? Dan kan je alleen muziek beluisteren met advertenties. Wanneer je een playlist aan het luisteren bent kan je de muziek wel makkelijk even op pauze zetten. Je kan er ook voor kiezen om Spotify Premium te nemen. Je kan dan 3 maanden gratis gebruik maken van Spotify Premium en daarna betaal je per maand €9,99. Het voordeel van Spotify Premium is dat je geen advertenties te zien krijgt en dat je zelf makkelijk playlists kan maken en kan beluisteren.

Zo vind je de beste indoor cycling playlists op Spotify

Op Spotify vind je verschillende indoor cycling playlists. Handig wanneer je geen zin of tijd hebt om zelf een playlist in elkaar te zetten. Wij hebben verschillende playlists bekeken en er een korte beschrijving bij gezet. Zo waren wij benieuwd of er ook indoor cycling muziek was met een bepaald thema, een bepaald genre en of er muzieklijsten waren voor sprint of interval “lessen”.

Indoor cycling music 2020 Spotify

Ben jij op zoek naar een lijst met indoor cycling muziek met de nieuwste top 40 nummers uit 2020? Dan is de onderstaande lijst echt wat voor jou. De lijst bevat maar liefst 179 nummers! Goed voor meerdere uurtjes op de indoor fiets dus. Nummers met verschillende intensiteiten wisselen elkaar af.

Rocycle playlists

Ken je de Rocycle lessen al? Deze speciale indoor cycling lesen zijn mateloos populair in Nederland en in het buitenland. Rocycle heeft ook een eigen kanaal op Spotify waar je verschillende playlists kan beluisteren. Je vind hier ook lijsten met een eigen thema, denk daarbij aan “The best of 2019”, “summer strong” en een speciale “(p)ride” lijst.


Categorie: Indoor cycling

Foto van auteur

Edwin

Edwin is niet alleen mede-eigenaar van sportmedia365.nl, waar deze website onder valt, maar ook een doorgewinterde sportenthousiasteling met een schat aan kennis over fitnessapparatuur en de sportwereld.Zijn passie voor sport is veelzijdig; van wekelijkse sessies in de sportschool tot het delen van het sportavontuur met zijn partner, een toegewijde triatlete. Als fervent fietser verkent hij graag nieuwe wegen en paden. Zijn expertise komt mede voort uit jarenlange ervaring als beheerder van een sporthorlogewebsite, waar hij met toewijding meer dan 600.000 woorden aan diepgaande sportcontent heeft geproduceerd.Op 365sport.nl combineert Edwin deze rijke ervaring met zijn liefde voor de nieuwste sporttechnologieën, om lezers te voorzien van inzichten en adviezen waar ze écht iets aan hebben.