Indoor fietsen van €450 tot €800

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Heb jij een budget voor indoor fietsen van €450 en €800? Dan kan je een hele goede indoor fiets kopen! Zo is het met dit budget goed te doen om een indoor fiets te kopen die geruisloos is in het gebruik en kan je de voortgang volgen tijdens het fietsen op de fietscomputer. Wij hebben op deze pagina een aantal indoor fietsen onderverdeeld in twee verschillende prijscategorieën die liggen tussen de €450 en €800 euro.

Indoor fietsen tussen de €450 en €600

Bij de indoor fietsen tussen de €450 en €600 vind je indoor fietsen die geruisloos zijn en veel kunnen bieden voor de serieuze thuissporter. Fietsen binnen deze prijscategorie vallen onder de zogenaamde middenklasse indoor fietsen.

FitBike Race Magnetic Home

Met de FitBike Race Magnetic Home indoor fiets kan je onderhoudsvrij blijven fietsen. Dit komt omdat er gebruik is gemaakt van een magnetisch weerstandsysteem in plaats van een viltblokje. Magneten raken tijdens het fietsen het vliegwiel niet aan waardoor er ook niks verslijt. De fitness bike heeft een gewicht van 50 kg en een vliegwiel van 20 kg. Hierdoor is de indoor fiets zeer stabiel, ook wanneer je jezelf echt het snot voor de ogen wil trappen. Het crankstel van de fiets bestaat uit losse delen, namelijk de as, crank en de trapper. De V-Belt zorgt ervoor dat de indoor fiets geruisloos is in het gebruik. Op deze indoor fiets kan je ook een triathlon-houding aan te nemen tijdens het fietsen, dit kan dankzij de arm pads. Door de standaard maat crank kan je de pedalen die je wenst makkelijk monteren op de fiets. Je kan deze fitness bike gebruiken voor intensief thuisgebruik.

FitBike Race Magnetic Home - Indoor Cycle - Fitness Fiets - Incl. Trainingscomputer - Magnetisch weerstandsysteem - Exercise Bike

★★★★★
499,00
Bol.com
Prijs gecheckt op 22 mei 2024 21:29

Fitness bikes tussen de €600 en €800

Het zal je verrassen hoe dicht de indoor fietsen in deze prijscategorie al in de buurt komen van de echte topklasse indoor fietsen. Een aantal van onze favoriete indoor fietsen die wij aan zouden raden zijn ook te vinden in deze prijscategorie!

Senz Sports S5000

Eén van onze favoriete indoor fietsen is de Senz Sports S5000. Belangrijk om te melden is dat je deze indoor fiets kan koppelen aan Zwift. Dit kan doordat de fitness bike is uitgerust met een bluetooth ontvanger. Ideaal voor de wielrenners en triatleten onder ons. Ook is er gebruik gemaakt van een vrijloop systeem waardoor de pedalen stil komen te staan wanneer je stopt met trappen. Dit maakt de fietservaring veel realistischer en ook veiliger. De indoor fiets weegt 58 kg en heeft een vliegwiel van 18 kg. Er is gebruik gemaakt van een V-Belt aandrijving en van een magnetisch weerstandsysteem. Op de bijgeleverde trainingscomputer kan je ook het wattage dat je trapt zien. Verder wordt de hartslag gemeten door middel van handsensoren. De weerstand kan je elektronisch instellen.

Senz Sports S5000 - Indoor Cycle - Fitness Fiets - Incl. Trainingscomputer en Bluetooth - Vrijloopsysteem - V-belt aandrijving - Ergonomisch ontwerp - 18kg Vliegwiel - Indoor cycle voor thuis

649,00
Bol.com
Prijs gecheckt op 22 mei 2024 21:29

Meer indoor fietsen tussen de €450 en €800

Hierboven hebben we kort een aantal indoor fietsen uitgelicht. Ben je nou benieuwd welke fietsen je nog meer kan kopen binnen deze prijscategorie? Bekijk dan de indoor fietsen in de onderstaande lijst.


Categorie: Indoor cycling

Foto van auteur

Edwin

Edwin is niet alleen mede-eigenaar van sportmedia365.nl, waar deze website onder valt, maar ook een doorgewinterde sportenthousiasteling met een schat aan kennis over fitnessapparatuur en de sportwereld.Zijn passie voor sport is veelzijdig; van wekelijkse sessies in de sportschool tot het delen van het sportavontuur met zijn partner, een toegewijde triatlete. Als fervent fietser verkent hij graag nieuwe wegen en paden. Zijn expertise komt mede voort uit jarenlange ervaring als beheerder van een sporthorlogewebsite, waar hij met toewijding meer dan 600.000 woorden aan diepgaande sportcontent heeft geproduceerd.Op 365sport.nl combineert Edwin deze rijke ervaring met zijn liefde voor de nieuwste sporttechnologieën, om lezers te voorzien van inzichten en adviezen waar ze écht iets aan hebben.