Home » Blog » Droomlichaam in 4 weken met een veganistisch eetpatroon!

Droomlichaam in 4 weken met een veganistisch eetpatroon!

De komende tijd kan je op Thuisfit365 verschillende blogs vinden waarin wij de uitdaging aan gaan. Altijd al benieuwd geweest naar wat de resultaten zouden zijn wanneer je de schema’s in verschillende boeken zou volgen? Of wanneer je mee zou doen met verschillende afvalprogramma’s? Wij wel! ? Daarom nemen wij de proef op de som en gaan we verschillende programma’s en schema’s uitproberen. Het eerste programma dat wij gaan uitproberen is “The 4-Week Dream Body with Raw Vegan Diet and Bodybuilding” uit het boek Vegan Bodybuilding Made Easy. Dit boek belooft een droomlichaam in 4 weken met een veganistisch eetpatroon!

Droomlichaam in 4 weken met een veganistisch eetpatroon!

Met de schema’s in het boek Vegan Bodybuilding Made Easy zou je binnen 4 weken jouw droomlichaam kunnen bereiken. Je volgt hiervoor een Raw Vegan dieet en volgt een bepaald schema voor bodybuilding. Wij zijn benieuwd wat dit met de coronakilo’s gaat doen! Voor het e-book betaal je slechts 3,99 en wanneer je een Kobo Plus abonnement hebt kan je het boek zelfs gratis lezen! De reviews over dit boek zijn nogal wisselend dus we zijn benieuwd wat wij ervan gaan vinden!

Over de auteur John Williams

Het boek “Vegan Bodybuilding Made Easy” is geschreven door de auteur John Williams. Hij is een sportvoedingsdeskundige en tegenwoordig woont hij in New York. In totaal heeft hij nu drie titels op zijn naam staan. Deze boeken gaan over HIIT training, het keto dieet en het IBS-dieet.

Onze eerste impressie van het boek

Met ons Kobo Plus abonnement konden wij het boek gratis lezen. Wij konden onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en hebben het boek alvast even vluchtig doorgebladerd. In het begin krijg je veel informatie over vegan voeding. Er wordt aandacht besteed aan de macronutriënten eiwitten, vetten en koolhydraten. Ook is er aandacht voor groenten en fruit, waterinname, supplementen en sojaproducten. Er is ook een speciaal hoofdstuk waarin vitaminetekorten worden besproken waar je als iemand met een veganistisch eetpatroon mee te maken kan krijgen.

Recepten, dieetplannen en workoutprogramma’s

In het boek vind je veganistische recepten, dieetplannen en trainingsprogramma’s. De trainingsprogramma’s bevatten ook foto’s van de apparaten en oefeningen. Zo weet je precies wat je kan doen wanneer je voor het eerst de sportschool instapt. Uiteraard is het wel belangrijk om dan begeleiding te vragen van de trainers die in de sportschool werken. Je kan kiezen of je een dieetplan volgt om af te vallen of juist op gewicht te blijven of te bulken. Het is goed om te lezen hoe je als veganist toch voldoende eiwitten en voedingsstoffen binnen kan krijgen! Je krijgt van dit boek zeker nieuwe inspiratie. De recepten zijn eenvoudig, snel te maken en rijk aan voedingsstoffen! Zou het dan echt? Een droomlichaam in 4 weken met een veganistisch eetpatroon?

Uitgelichte afbeelding: Photo by Alora Griffiths on Unsplash

nv-author-image

De redactie van 365sport bestaat uit drie personen die samen met gastschrijvers echt álles schrijven over sport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *