NOHrD indoor fiets: Stijlvol en voorzien van geavanceerde functies

Nohrd indoor bike

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Ben jij op zoek naar een mooie indoor fiets waar je niet alleen lekker op kan trainen maar die ook niet zou misstaan in het interieur? Bekijk dan de NOHrD indoor fiets eens! Het merk NOHrD heeft verschillende (prachtige) fitnessapparaten in zijn assortiment zoals de NOHrD loopband. Al deze fitnessapparaten hebben houten details en een strak en bijzonder design. De indoor fiets beschikt ook nog eens over meerdere geavanceerde functies.

Verschillende kleuren

De indoor fiets is gemaakt van een combinatie van sterk staal en massief hout. Deze sterke combinatie maakt dat de indoor fiets belastbaar is tot maar liefst 200 kg. Dit is een enorm zware belasting die de indoor fiets aankan vergeleken met andere indoor fietsen. De indoor fiets zelf weegt 55 kg. Door de wieltjes aan de onderkant van de fiets kan je de fiets wel makkelijk verplaatsen in huis. Het vliegwiel heeft een gewicht van 5,5 kg.

De indoor cycle verstellen

Je kan de NOHrD indoor fiets op verschillende manieren verstellen zodat je zeker weet dat je de juiste houding aan kan nemen tijdens het fietsen. De stuurgreep is verstelbaar. Het zadel kan je hoger of lager zetten en ook meer naar voren of naar achteren.

Een hometrainer of een indoor fiets?

De NOHrD indoor fiets lijkt nog het meest op een combinatie tussen een indoor fiets en een hometrainer. Je kan de fiets op verschillende manieren verstellen. Je kan een sportieve houding aannemen op de fiets die lijkt op de houding die je zou hebben op een toerfiets. Een houding aannemen zoals op een racefiets wordt echter een stuk lastiger.

De NOHrD indoor fiets kopen

Er zijn verschillende webwinkels waar je de NOHrD indoor fietsen kan kopen. Wij hebben de verschillende aanbieders hieronder op een rijtje gezet.

Meerdere redenen waarom je de NOHrD indoor fiets wilt hebben

Op het stuur vind je een tablethouder waar je een tablet of een telefoon in kan zetten. Hierdoor kan je tijdens het fietsen gebruik maken van verschillende apps zoals de NOHrD bike app. Met een bluetooth verbinding kan je deze koppelen aan de NOHrD indoor fiets. Handig want zo kan je de gegevens zoals snelheid, tijd en afstand bijhouden en zelfs een interactieve route volgen. Met de magnetische weerstand kan je het fietsen zo zwaar maken als je zelf wilt. Bepaal zelf hoeveel kracht je op de pedalen zet.

Werken op de indoor fiets

Ben jij op zoek naar een fitnessapparaat waar je tegelijkertijd kan werken aan een betere conditie en een strakker lijf én waar je jouw laptopwerk op kan uitvoeren of op kan studeren? Dan is deze indoor fiets ook ideaal voor jou. Er zijn namelijk speciale werkbladen verkrijgbaar die je kan bevestigen op de fiets. Hier kan je een laptop of boek op leggen zodat je tijdens het werken kan bewegen.


Categorie: Indoor cycling

Foto van auteur

Edwin

Edwin is niet alleen mede-eigenaar van sportmedia365.nl, waar deze website onder valt, maar ook een doorgewinterde sportenthousiasteling met een schat aan kennis over fitnessapparatuur en de sportwereld.Zijn passie voor sport is veelzijdig; van wekelijkse sessies in de sportschool tot het delen van het sportavontuur met zijn partner, een toegewijde triatlete. Als fervent fietser verkent hij graag nieuwe wegen en paden. Zijn expertise komt mede voort uit jarenlange ervaring als beheerder van een sporthorlogewebsite, waar hij met toewijding meer dan 600.000 woorden aan diepgaande sportcontent heeft geproduceerd.Op 365sport.nl combineert Edwin deze rijke ervaring met zijn liefde voor de nieuwste sporttechnologieën, om lezers te voorzien van inzichten en adviezen waar ze écht iets aan hebben.