Topkeuze fitness bike: NordicTrack S10i

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Eén van de topkeuzes die je kan maken wanneer je een indoor fiets wilt aanschaffen en een flink budget hebt is de NordicTrack S10i. Deze fitness bike valt onder de topklasse indoor fietsen. Meer indoor fietsen en andere fitnessapparaten van het merk NordicTrack vind je in de blog NordicTrack indoor fietsen. In deze blog kijken we naar de S10i.

Over de NordicTrack S10i

De NordicTrack S10i is een topmodel indoor fiets. Dit zie je ook aan de luxe mogelijkheden zoals het 10 inch High Definition touchscreen scherm, de bijgeleverde dumbbells en de ingebouwde ventilator. De ventilator zorgt ervoor dat je tijdens een pittige trainen toch een koele bries ervaart. Bij Betersport betaal je nu €1999,- in plaats van €2799,- voor deze indoor fiets. Bestel je de fiets nu? Dan kan je hem verwachten in week 3. Tot 30 dagen kan je de fiets gratis retourneren.

Indoor Cycle NordicTrack S10i - incl. trainingscomputer

1.599,00
Bol.com
Prijs gecheckt op 12 april 2024 06:10

Interactief trainen

Ook voor wielrenners is deze indoor fiets erg geschikt. Via het display kan je namelijk gebruik maken van de iFit applicatie. Deze applicatie maakt het mogelijk om over de hele wereld te kunnen fietsen vanuit jouw eigen huis. Met behulp van Google Maps en Google Streetview kan je trainen waar je maar wilt. Van Australië naar Afrika en Amerika. Helemaal gaaf: De weerstand wordt aangepast aan de (virtuele) route die je aan het fietsen bent. Bij de aanschaf van deze indoor fiets krijg je een jaar gratis lidmaatschap voor iFit. Via de app kan je trainingen volgen van bekende trainers en persoonlijke trainingsschema’s downloaden.

Klimmen en dalen

Met de NordicTrack S10i kan je klimmen en dalen. Berg af? Dan kan je dalen tot maximaal -10%. Een berg beklimmen zoals in de Tour de France? Dat kan ook! De maximale hellingshoek die je in kan stellen is 20%. De hellingshoek kan je instellen met het one-touch systeem, één druk op de knop en je “stijgt” of “daalt”. Doordat je de hellingshoek kan instellen kan je een geweldige interval training samenstellen. Zo hoef je niet altijd met de trapfrequentie te spelen en kan je ook trainen voor wielerritten waarin je veel moet klimmen. Ook zou je gebruik kunnen maken van de 22 verschillende weerstandsniveaus!

De NordicTrack S10i kopen

Hieronder vind je een aantal webwinkels waar je de NordicTrack S10i kan kopen en vergelijkbare modellen zoals de s22i. Iedere dag worden de nieuwste prijzen opgehaald. Zo weet je zeker dat je de meest voordelige prijzen te zien krijgt.


Categorie: Indoor cycling

Foto van auteur

Edwin

Edwin is niet alleen mede-eigenaar van sportmedia365.nl, waar deze website onder valt, maar ook een doorgewinterde sportenthousiasteling met een schat aan kennis over fitnessapparatuur en de sportwereld.Zijn passie voor sport is veelzijdig; van wekelijkse sessies in de sportschool tot het delen van het sportavontuur met zijn partner, een toegewijde triatlete. Als fervent fietser verkent hij graag nieuwe wegen en paden. Zijn expertise komt mede voort uit jarenlange ervaring als beheerder van een sporthorlogewebsite, waar hij met toewijding meer dan 600.000 woorden aan diepgaande sportcontent heeft geproduceerd.Op 365sport.nl combineert Edwin deze rijke ervaring met zijn liefde voor de nieuwste sporttechnologieën, om lezers te voorzien van inzichten en adviezen waar ze écht iets aan hebben.

Share to...