VirtuFit Opvouwbare Bureaufiets: review en laatste deals

VirtuFit-deskbike-bureaufiets.jpg

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Terwijl we allemaal op zoek zijn naar manieren om te multitasken en gezond te blijven in ons steeds drukker wordende leven, presenteert VirtuFit een interessante oplossing – de Opvouwbare Bureaufiets, compleet met een rugleuning en een meegeleverde trainingscomputer. Afkomstig van een betrouwbaar Nederlands fitnessmerk, heeft deze bureaufiets het potentieel om een gamechanger te zijn in je dagelijkse fitnessroutine, vooral als je veel tijd achter een bureau doorbrengt. Deze fiets is belastbaar tot 110 kg, maar voordat je de aanbieding bekijkt en de aankoop doet, moet je weten dat het misschien niet de ideale optie is voor mensen langer dan 185 cm. Laten we de eigenschappen, voor- en nadelen van deze opvouwbare bureaufiets nader onderzoeken.

Helaas: Dit model is slecht / niet meer te verkrijgen. In deze review geef ik enkele alternatieven van hetzelfde merk. De tekst van het artikel gaat wel over de oude deskbike van VirtuFit.

Over de VirtuFit opvouwbare deskbike met computer en rugleuning

Dit model bureaufiets is erg populair vanwege een aantal dingen. Allereerst is het fijn om een rugleuning te hebben tijdens het werken en fietsen. Daarnaast kun je de weerstand van de VirtuFit deskbike aanpassen in 8 niveaus. Dit is wel een beetje de standaard op het gebied van bureaufietsen voor bedrijfsfitness. De weerstand verstel je door aan een knop te draaien. Bij een lage weerstand trap je heel licht, bij een hoge weerstand wat zwaarder. Verder heeft dit model een trainingscomputer, die in tegenstelling tot de Tunturi Cardio Fit D20, die bij aankoop wordt meegeleverd. Je gebruikt de bureaufiets van VirtuFit het beste in combinatie met een zit/sta bureau, omdat het apparaat wel wat aan de hoge kant is. Het belastbare gewicht van de VirtuFit Deskbike ligt in lijn met concurrenten uit dezelfde prijsklasse, 110kg.

VirtuFit deskbike aanbiedingen en prijzen vergelijken

Ben je geïnteresseerd in een deskbike waarmee je tijdens het werk fit kan blijven? Dan is de VirtuFit bureaufiets wellicht een goede keuze voor jou! Dit model gebruik je in combinatie met een zit/sta bureau en met een maximale aanbevolen lengte van 185cm. Als je langer bent, is het fietsen wat minder fijn. Hieronder zie je de beste prijzen en aanbiedingen van deze deskbike van dit moment. Deze prijzen en deals worden dagelijks door ons systeem opgehaald bij diverse aanbieders:

Voordelen van de VirtuFit Opvouwbare Bureaufiets

Dit model heeft een aantal voordelen die we graag willen uitlichten:

 • Trainingscomputer wordt meegeleverd
 • Hoog belastbaar gewicht
 • Bouwkwaliteit is dik in orde
 • Rugleuning aan de stoel vast die je kan verstellen
 • In hoogte verstelbaar
 • Maximale zithoogte van 80,5cm voor de gemiddelde Nederlander voldoende

Mijn mening over deze bureaufiets

VirtuFit-deskbike-bureaufiets.jpg

Naam product: VirtuFit Opvouwbare Bureaufiets

Merk: Virtufit

3.5

Samenvatting

Na uitvoerig de VirtuFit Opvouwbare Bureaufiets te hebben getest, is mijn conclusie dat het een uitzonderlijke keuze is voor degenen die de balans zoeken tussen werk en een gezonde levensstijl. Met de solide bouwkwaliteit, de meegeleverde trainingscomputer en een comfortabele rugleuning, biedt deze bureaufiets een plezierige en gebruiksvriendelijke ervaring. Hoewel ik bemerkte dat de rugleuning mogelijk niet ideaal is voor mensen langer dan 185cm of voor diegenen die een mesh-stof prefereren voor betere ventilatie, zijn de voordelen van deze bureaufiets over het algemeen overtuigend. Alles bij elkaar genomen is de VirtuFit Opvouwbare Bureaufiets, ondanks enkele kleine tekortkomingen, een waardevolle investering.

Voordelen

 • Opvouwbaar model, makkelijk op te bergen
 • Trainingscomputer wordt meegeleverd
 • Hoog belastbaar gewicht tot 110 kg
 • Stevig Nederlands fitnessmerk
 • Comfortabele rugleuning

Nadelen

 • Mogelijk ongemakkelijk voor mensen langer dan 185cm
 • De rugleuning is mogelijk niet ideaal voor wie een mesh-stof prefereren
 • Slecht/niet te verkrijgen in de winkel

Veelgestelde vragen en antwoorden op een rij

Is de VirtuFit Opvouwbare Bureaufiets gemakkelijk te monteren?

Ja, de bureaufiets wordt geleverd met een duidelijke handleiding en benodigde gereedschappen, wat het montageproces relatief eenvoudig maakt.

Is de weerstand van de VirtuFit bureaufiets makkelijk aan te passen?

Ja, de VirtuFit bureaufiets heeft 8 weerstandsniveaus die je eenvoudig kunt aanpassen door aan een knop te draaien.

Is deze bureaufiets geschikt voor intensieve trainingen?

De VirtuFit bureaufiets is voornamelijk ontworpen voor matige lichaamsbeweging tijdens het werken. Hoewel het mogelijk is om een meer intensieve training te krijgen door de weerstand te verhogen, is het niet vergelijkbaar met een reguliere fitnessfiets.

Kan ik de VirtuFit Opvouwbare Bureaufiets gebruiken zonder een zit/sta bureau?

Idealiter wordt deze bureaufiets gebruikt in combinatie met een zit/sta bureau omdat het apparaat vrij hoog is. Het is echter mogelijk om het te gebruiken met andere bureaus, afhankelijk van hun hoogte en jouw comfort.

Hoe onderhoud ik mijn VirtuFit Opvouwbare Bureaufiets?

Het onderhoud is vrij eenvoudig. Zorg ervoor dat je de fiets regelmatig schoonmaakt, vooral het zweet dat zich kan ophopen op het zitvlak en de rugleuning. Daarnaast is het belangrijk om regelmatig de schroeven en bouten te controleren om te zorgen dat ze goed vastzitten. Bij eventuele technische problemen wordt aangeraden om contact op te nemen met de klantenservice van VirtuFit.


Categorie: Reviews

Foto van auteur

Edwin

Edwin is niet alleen mede-eigenaar van sportmedia365.nl, waar deze website onder valt, maar ook een doorgewinterde sportenthousiasteling met een schat aan kennis over fitnessapparatuur en de sportwereld.Zijn passie voor sport is veelzijdig; van wekelijkse sessies in de sportschool tot het delen van het sportavontuur met zijn partner, een toegewijde triatlete. Als fervent fietser verkent hij graag nieuwe wegen en paden. Zijn expertise komt mede voort uit jarenlange ervaring als beheerder van een sporthorlogewebsite, waar hij met toewijding meer dan 600.000 woorden aan diepgaande sportcontent heeft geproduceerd.Op 365sport.nl combineert Edwin deze rijke ervaring met zijn liefde voor de nieuwste sporttechnologieën, om lezers te voorzien van inzichten en adviezen waar ze écht iets aan hebben.