Black Friday indoor fietsen bij Betersport

black friday indoor fietsen

Binnenkort is het Cyber Monday. Dit is ook de laatste dag van de Black Friday indoor fietsen bij Betersport. Wanneer je nu een indoor fiets koopt kan je gebruik maken van mooie aanbiedingen. Zeker wanneer je een grote aankoop doet kunnen die kortingen flink oplopen. Je bespaart zo een hoop geld. Ondertussen hebben wij ook al gespiekt naar de nieuwe indoor fietsen en we zagen dat ook de Wahoo KICKR Bike en de Tacx NEO Bike nu verkrijgbaar zijn bij Betersport.

NordicTrack S10i

Eén van de indoor fietsen die het meest is afgeprijsd is de NordicTrack S10i. Deze luxe indoor fiets is flink afgeprijsd. Het bijzondere is dat deze fitness bike een hellingspercentage van maar liefst 20% kan nabootsen. Tijdens een zware training kan de ingebouwde ventilator lekker een beetje verkoeling bieden. Op het 10 inch touchscreen kan je alle gegevens tijdens de training bekijken en kan je de iFit App gebruiken. Ook worden er twee dumbbells meegeleverd zodat je net als tijdens een Rocycle les naast je benen ook je armen kan trainen.

Indoor Cycle NordicTrack S10i - incl. trainingscomputer

1.799,00
Bol.com
Prijs gecheckt op 7 maart 2023 12:34

FitBike Race 8

Ben je op zoek naar een iets voordeligere indoor fiets? Dan kan deze indoor fiets niet ontbreken in de lijst met Black Friday indoor fietsen bij Betersport. Dan kan je eens kijken naar de FitBike Race 8. Deze indoor fiets is afgeprijsd van €465,-. Ondanks de lagere prijscategorie is deze indoor fiets wel fluisterstil in het gebruik en heeft hij een zwaar vliegwiel waardoor hij tijdens het fietsen erg stabiel staat. Ook kan je hem helemaal instellen zodat je er comfortabel op kan fietsen. Het stuur kan je verticaal verstellen en het zadel kan je zowel horizontaal als verticaal verstellen. Op de fiets kan je ook jouw eigen SPD pedalen monteren. Op die manier kan je de houding op de racefiets nabootsen.

FitBike Race Magnetic Pro - Indoor Cycle - Fitness Fiets - Professioneel - Magnetisch weerstandsysteem - Sport fiets voor intensief gebruik

599,00
Bol.com
Prijs gecheckt op 7 maart 2023 12:34

FitBike Race 3

De meest goedkope fiets die verkrijgbaar is tijdens de Black Friday week is de FitBike Race 3. Deze fitness bike kost nu in plaats van €374,-, €249,-. Het is een instapmodel indoor fiets met een ketting aandrijving. Hierdoor maakt de fiets tijdens het gebruik iets meer geluid dan een indoor fiets met een V-Belt aandrijving. Ook wordt er gebruik gemaakt van vilt remblokjes die na een tijd slijten en vervangen moeten worden. Het vliegwiel is echter wel zwaar waardoor de indoor fiets goed stevig staat, ook wanneer je gaat sprinten.

FitBike Race Magnetic Home - Indoor Cycle - Fitness Fiets - Incl. Trainingscomputer - Magnetisch weerstandsysteem - Exercise Bike

449,00
Bol.com
Prijs gecheckt op 7 maart 2023 12:34
Foto van auteur

Redactie

De redactie van 365sport bestaat uit drie personen die samen met gastschrijvers echt álles schrijven over sport.

Plaats een reactie


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.