Boeken met workouts voor thuis

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

In deze tijd dat de sportscholen en sportvelden gesloten zijn, pakken veel mensen het sporten en bewegen binnen op. Er zijn veel filmpjes op YouTube te vinden met oefeningen, ook kan je lessen volgen door een abonnement af te sluiten bij bijvoorbeeld Les Mills on demand. Wil jij altijd kunnen sporten, ook zonder scherm en internetverbinding? Denk dan eens aan de aanschaf van boeken met workouts voor thuis. Beweegprogramma’s en kracht of yoga-oefeningen maar dan in boekvorm. Ideaal voor als je in deze tijd toch in vorm wilt blijven!

De ideale tijd om aan je lichaam te werken

Natuurlijk is het lastig dat er in deze tijd veel verandert in jouw dagelijkse leven. Misschien mis je de sportschool en het ritme dat je had. Toch kan je in deze tijd net zo goed aan jouw lichaam werken. Zo heb je geen reistijd meer en weinig sociale verplichtingen en etentjes. Meer tijd om te sporten dus én minder verleidingen qua voeding, mits je natuurlijk gezond en voedzaam eten in huis haalt. ? Met de onderstaande boeken kan je zo aan de slag om te bouwen aan een sterk en gezond lichaam.

Boeken met workouts voor thuis

Er zijn op internet veel boeken met workouts voor thuis verkrijgbaar. Wij hebben een selectie gemaakt van boeken met verschillende workouts, van yoga oefeningen tot beweegprogramma’s voor krachttraining.

Op de cover van de Men’s Health in 100 dagen

Dit boek, geschreven door de bekende personal trainer Guy van der Reijden, bevat een beschrijving van wat je zou kunnen doen om in een optimale shape te komen. Hij laat hier het proces zien van Mark van Eeuwen die in 100 dagen toewerkte naar een perfect figuur voor op de cover van de Men’s Health. Naast informatie over training vind je in dit boek ook informatie over voeding, supplementen en mindset en motivatie. Een complete handleiding met zeer veel positieve recensies.

Krachttraining: Een anatomische benadering

In dit boek van Frédéric Delavier vind je een beschrijving van de beweging van de spieren tijdens verschillende krachtoefeningen. Naast een beschrijving van de oefeningen vind je ook tekeningen waarop je precies kan zien welke spieren actief zijn tijdens de oefening. Een ideaal boek wanneer je zelf aan de slag wilt gaan met krachttraining. Je vindt in dit boek oefeningen voor de boven- en onderarmen, schouders, borst, rug, benen, billen en buik.

Hiitforfit

In dit boek vind je tien verschillende hiit trainingen van 20 minuten. De trainingen bestaan uit tien verschillende oefeningen. Je verbrandt met deze trainingen vet en werkt aan conditie en kracht zonder er veel tijd aan kwijt te zijn. Bang dat de trainingen te zwaar zijn? Dat hoeft niet! Je kan ze namelijk aanpassen aan jouw eigen niveau. Er is ook een speciaal hoofdstuk voor moeders met een pasgeboren kindje en voor mensen met rugklachten.

Models in Shape

Van de 69 recensies hebben maar liefst 65 mensen een 5 sterren-recensie achtergelaten voor dit boek. In dit boek wordt op een realistische manier beschreven wat je kan doen om het lichaam van een model te krijgen. Tipje van de sluier: Het komt niet vanzelf, je moet er keihard voor werken. In dit boek vind je lekkere recepten, workouts en handige schema’s.

Yoga voor elke dag

Op Bol.com vind je ook een verscheidenheid aan yoga-boeken. In het boek
“Yoga voor elke dag” vind je maar liefst 80 houdingen met een uitgebreide beschrijving en 8 verschillende yogasessies. Op deze manier kan je stap voor stap leren hoe je de oefeningen op de juiste manier moet uitvoeren.


Categorie: Algemeen

Foto van auteur

Edwin

Edwin is niet alleen mede-eigenaar van sportmedia365.nl, waar deze website onder valt, maar ook een doorgewinterde sportenthousiasteling met een schat aan kennis over fitnessapparatuur en de sportwereld.Zijn passie voor sport is veelzijdig; van wekelijkse sessies in de sportschool tot het delen van het sportavontuur met zijn partner, een toegewijde triatlete. Als fervent fietser verkent hij graag nieuwe wegen en paden. Zijn expertise komt mede voort uit jarenlange ervaring als beheerder van een sporthorlogewebsite, waar hij met toewijding meer dan 600.000 woorden aan diepgaande sportcontent heeft geproduceerd.Op 365sport.nl combineert Edwin deze rijke ervaring met zijn liefde voor de nieuwste sporttechnologieën, om lezers te voorzien van inzichten en adviezen waar ze écht iets aan hebben.

Share to...