Bootylab bootyband set + guide combi review

Bootylab-review

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Wij hebben van Bootylab de bootyband set + guide combi ontvangen om te testen en een uitgebreide review te schrijven. In deze blog lees je een verslag van onze ervaringen.

Wat ontvang je na de aanschaf van BootyBands + BootyBand Guide Combi?

Wanneer je de set koopt met de drie verschillende BootyBands en met de BootyBand Guide ontvang je een pakket met meerdere onderdelen. Zo ontvang je zowel de weerstandsbanden als een handige gids met meer dan 60 oefeningen die je kan uitvoeren met behulp van deze weerstandsbanden. Deze oefeningen kan je combineren zodat je meerdere afwisselende workouts kan uitvoeren. Ook ontvang je een handig opbergzakje waar je de bootybands in kan bewaren.

BootyLab bootyband set + guide review kopen

Hieronder vind je de BootyLab bootyband set + guide review. Ook vind je hier de losse elementen van deze set.

De BootyBand set

Na de aanschaf van de BootyBands + BootyBand Guide Combi ontvang je een set van 3 verschillende BootyBands. Deze BootyBands bestaan uit drie verschillende weerstandbanden met verschillende lengtes in de kleuren roze, paars en blauw. Deze verschillende lengtes zijn geschikt voor de verschillende oefeningen die je kan vinden in de BootyBand Guide. De blauwe mintkleur is de kleinste weerstandsband, daarna komt de roze kleur voor de middelste lengte en de paarse kleur staat voor de grootste weerstandsband. Qua weerstand kan je kiezen uit medium of heavy. De medium banden zijn vooral geschikt voor de beginnende sporter. Is jouw lichaam al gewend aan training? Dan kan je beter kiezen voor de heavy banden.

BootyBand guide

In het combipakket zit ook een uitgebreide gids met meer dan 60 verschillende unieke oefeningen die je uit kan voeren met de bijgeleverde BootyBands. Deze losse oefeningen kan je met elkaar combineren zodat je uiteindelijk 48 afwisselende workouts hebt. Volg je deze workouts 16 weken lang? Dan werk je aan rondere billen en strakkere en meer gespierde benen. Wanneer je daarnaast ook wat extra let op je voeding ben je na deze periode helemaal fit en klaar voor het mooiere weer.

Bootyband guide van Bootylab

Onze ervaringen met het BootyLab combipakket

Wanneer je al meer blogs en pagina’s hebt gelezen op onze website zal het geen verrassing zijn dat wij een grote voorkeur hebben voor stoffen bootybands ten opzichte van de siliconen bootybands. Deze bootybands zijn namelijk een stuk steviger en ze zijn een stuk comfortabeler om te dragen tijdens het trainen. De weerstandsbanden van BootyLab zijn gemaakt van stof met daarin een stevig elastiek verwerkt. Door de siliconen banden aan de binnenzijde van de bootyband zakken de bootybands niet af tijdens het trainen.

Bootyband uitgelicht

Trainen met de BootyBand Guide

Tijdens de lockdown merken wij dat er structuur mist in onze trainingen. Waar we in de sportschool iedere training vaste oefeningen in een vaste volgorde deden, merken we dat we nu vaak maar wat doen. Zo werken we veel minder gericht naar een bepaald doel toe op het gebied van training. Deze gids met oefeningen en workouts van BootyLab kan je goed gebruiken om weer structuur te krijgen in je trainingen. De oefeningen worden uitgelegd met behulp van foto’s en tekst waardoor je de oefeningen op de juiste manier kan uitvoeren en daardoor geen risico loopt op blessures. Naast losse oefeningen vind je ook meerdere workouts waarin je de verschillende oefeningen met elkaar combineert. In de gids staat ook handige extra informatie en extra techniektips. Je zou de gids kunnen zien als een personal trainer, het enige wat je zelf nog moet doen is gemotiveerd starten aan de workouts!

Boekje bootylab review

Meer info kun je vinden via: https://www.instagram.com/bootylab_nl/


Categorie: Booty Band

Foto van auteur

Edwin

Edwin is niet alleen mede-eigenaar van sportmedia365.nl, waar deze website onder valt, maar ook een doorgewinterde sportenthousiasteling met een schat aan kennis over fitnessapparatuur en de sportwereld.Zijn passie voor sport is veelzijdig; van wekelijkse sessies in de sportschool tot het delen van het sportavontuur met zijn partner, een toegewijde triatlete. Als fervent fietser verkent hij graag nieuwe wegen en paden. Zijn expertise komt mede voort uit jarenlange ervaring als beheerder van een sporthorlogewebsite, waar hij met toewijding meer dan 600.000 woorden aan diepgaande sportcontent heeft geproduceerd.Op 365sport.nl combineert Edwin deze rijke ervaring met zijn liefde voor de nieuwste sporttechnologieën, om lezers te voorzien van inzichten en adviezen waar ze écht iets aan hebben.