De zeven uitvoeringen van de NOHrD Sprintbok loopband

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Meestal schrijven we over betaalbare loopbanden die goed passen in de prijscategorieën zoals goedkope loopbanden of topklasse loopbanden. Toch dromen we af en toe een beetje weg als we de NOHrD loopbanden bekijken. In het bijzonder dromen we weg bij de Sprintbok serie van het merk, dat ook hele gave roeitrainers maakt. De NOHrD Sprintbok loopband wordt gemaakt in zeven uitvoeringen: Eikenhout, essenhout, kersenhout, rood essenhout, walnoothout, wit essenhout en zwart essenhout. Deze loopband is handgemaakt en wordt gemaakt van duurzame houtsoorten. Een écht prachtige loopband met uitstekende specificaties. Nadeel is wellicht dat de levertijd van de handgemaakte loopbanden iets langer zijn dan de normale loopbanden.

Wat is de NOHrD Sprintbok loopband voor een apparaat?

De NOHrD Sprintbok is een handgemaakte zelf genererende loopband.  Men hoeft het apparaat niet aan te sluiten op een stopcontact. De snelheid wordt door de gebruiker zelf bepaalt. Rent de gebruiker hard? Dan gaat de loopband ook hard. Een hogere snelheid wordt behaalt als men aan de voorzijde van de loopband rent. Afremmen kan op het achterste gedeelte. De NOHrD Sprintbok is voorzien van een touchscreen display waarop je interessante statistieken, zoals tijd, afstand, snelheid, tempo en hartslag af kan lezen. Met het maximale belastbare gewicht van 160kg is het ook een geschikt model voor mensen die een loopband willen kopen en zelf hoger gebruikersgewicht hebben.

Leuk weetje: De NOHrD Sprintbok wordt handgemaakt en heeft daarom een levertijd van ongeveer 10 weken.  

Meer info bekijken

Druk op de BEKIJK-knop om nóg meer te weten te komen over deze loopband

De zeven houten uitvoeringen van deze loopband

De loopband kan worden gemaakt in meerdere houtsoorten. Hieronder zie je de Sprintbok loopband in de zeven verschillende uitvoeringen.

NOHrD Sprintbok Eikenhout
NOHrD Sprintbok essenhout
NOHrD Sprintbok kersenhout
NOHrD Sprintbok rood essenhout
NOHrD Sprintbok Walnoothout
NOHrD Sprintbok Wit essenhout
NOHrD Sprintbok zwart essenhout

Technische details van de Sprintbok

Een aantal belangrijke specificaties op een rij

  • Gewicht: 160 kg
  • Max. gebruikersgewicht: 160 kg
  • Loopvlak: 160 cm x 45 cm
  • Afmetingen: 180 cm x 70 cm x 140 cm
  • 2 rollen voor gemakkelijk manoeuvreren
  • Breedte houten frame: 8cm
  • Inclusief 17,3-inch tablet
  • Stil loopgeluid tijdens gebruik dankzij trilling absorberend natuurrubber

Afbeeldingen met dank aan de mediabibliotheek van: https://www.nohrd.com/us/sprintbok/


Categorie: Fitnessapparaten

Foto van auteur

Edwin

Edwin is niet alleen mede-eigenaar van sportmedia365.nl, waar deze website onder valt, maar ook een doorgewinterde sportenthousiasteling met een schat aan kennis over fitnessapparatuur en de sportwereld.Zijn passie voor sport is veelzijdig; van wekelijkse sessies in de sportschool tot het delen van het sportavontuur met zijn partner, een toegewijde triatlete. Als fervent fietser verkent hij graag nieuwe wegen en paden. Zijn expertise komt mede voort uit jarenlange ervaring als beheerder van een sporthorlogewebsite, waar hij met toewijding meer dan 600.000 woorden aan diepgaande sportcontent heeft geproduceerd.Op 365sport.nl combineert Edwin deze rijke ervaring met zijn liefde voor de nieuwste sporttechnologieën, om lezers te voorzien van inzichten en adviezen waar ze écht iets aan hebben.