Home » Blog » Elektrolyten voor duursporters bij Bodylab

Elektrolyten voor duursporters bij Bodylab

Duursporters

Wanneer je een bezoekje brengt aan de website Bodylab lijkt het op het eerste gezicht een webwinkel voor krachtsporters, niets is echter minder waar. Er zijn namelijk veel producten te vinden voor duursporters. Er zijn ook regelmatig goede aanbiedingen. Wij hebben uiteraard veel onderzoek gedaan naar waar je de meest voordelig geprijsde sportvoeding kan kopen en kwamen bij  sommige producten ieder jaar weer bij Bodylab uit.

PowerGel van het merk PowerBar

Een van onze favoriete merken op het gebied van sportvoeding voor duursporters is het merk PowerBar. In de voorbereiding naar een halve triathlon hebben wij van dit merk de Powergels gebruikt in de smaak strawberry-banana. Een heerlijke, maar wel zoete, smaak. Wij vonden de gels erg prettig omdat ze iets dikker zijn en omdat je er meteen een energieboost van krijgt. Wel wordt er vaak aangeraden om deze gels te nemen in combinatie met een paar slokken water. Mocht je dit vervelend vinden kan je beter kiezen voor een gel van het merk SiS. Deze gels zijn minder zoet en hoef je niet met water in te nemen.

Repen voor duurtrainingen en wedstrijden

Er zijn verschillende soorten repen verkrijgbaar voor tijdens het sporten van verschillende merken. Zo vind je een reep van het eigen merk van BodyLab, van het merk PowerBar, van het merk Davina en verschillende Clif Bars. Wij hebben vooral ervaring met de Clif Bars en zijn hier erg over te spreken. De repen zijn – in tegenstelling tot sommige andere repen – heerlijk van smaak en structuur. Wij vinden de smaak white chocolate – macademia nut altijd erg lekker.

Elektrolyten

Tijdens lange duurtrainingen en wedstrijden gebruiken wij graag elektrolyten. Hiermee vul je de zouten weer aan die je verliest tijdens het zweten. Hierdoor kan je voorkomen dat je een “slap” gevoel krijgt en dat je tijdens het trainen last krijgt van kramp. Van het merk PowerBar vind je een siroop die je kan aanlengen met water en tabs die je in een bidon met water kan doen. Het water in de bidon krijgt hierdoor ook nog eens een lekker smaakje.

Sportvoeding voor duursporters bij Bodylab

Hierboven hebben wij slechts enkele producten benoemd. Er zijn echter nog veel meer verschillende producten en merken verkrijgbaar in de webshop van BodyLab. Voor ieder wat wils dus! Ook zijn er regelmatig goede aanbiedingen. Vind sportvoeding voor duursporters bij Bodylab.

nv-author-image

De redactie van 365sport bestaat uit drie personen die samen met gastschrijvers echt álles schrijven over sport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.