Home » Blog » Fit en slank de zomer in zonder hongergevoel

Fit en slank de zomer in zonder hongergevoel

Wil jij fit en slank de zomer in zonder hongergevoel? Ben je nog niet begonnen omdat je geen zin hebt om de hele dag met een hongergevoel rond te lopen? Het Droog Trainen Protocol kan jou hierbij helpen door de juiste handvatten te bieden. Verwacht geen wondermiddel, je moet er uiteraard zelf ook hard voor werken. Echter krijg je wel tips en trucs om het afvallen en fit worden makkelijker te maken. Alles wat je aan sport en voeding doet werkt effectiever én is ook goed vol te houden op de langere termijn.

Wat is droog trainen?

Waar komt de naam droog trainen eigenlijk vandaan? Een “droog” lichaam is een term die veel wordt gebruikt in sportscholen en in de aanloop naar bikinifitness of bodybuild wedstrijden. Wanneer je een droog lichaam hebt betekent dat dat jouw vetpercentage vrij laag is. Door dit lage vetpercentage worden jouw spieren beter zichtbaar. Het kan dus zijn dat je dan een wasbordje of een sixpack ziet. Die zat er waarschijnlijk al maar wordt zichtbaar door het lage vetpercentage!

Waar bestaat het Droog Trainen Protocol uit?

Bekijk het Droog Trainen Protocol hier.

We snappen dat dit allemaal goed klinkt en dat je steeds nieuwsgieriger wordt naar hoe zo’n programma er dan eigenlijk uitziet. Het programma bestaat uit drie verschillende onderdelen. Ook krijg je toegang tot enkele bonusonderdelen. In het eerste deel leer je alles over voeding. Hoe kan je op een gezonde manier afvallen zonder hongergevoel. Het tweede gedeelte leert jou meer over krachttraining en cardio. Met krachttraining kan je zorgen voor mooie vormen en cardio kan je inzetten voor extra vetverlies. In het derde deel leer je meer over hoe jij jouw progressie kan bijhouden en hoe je het plan iets kan bijstellen wanneer dat nodig is. Als bonus kan je gebruik maken van een macrocalculator, trainingsschema’s voor thuis en in de sportschool en je kan gratis lid worden van de support groep waar je met al jouw vragen terecht kan.

Fit en slank de zomer in zonder hongergevoel

Denk je nu “Ik wil ook fit en slank de zomer in zonder hongergevoel!” maar maak jij je zorgen over de kosten? Dat hoeft niet. Voor het hele programma betaal je eenmalig slechts €67,-. Alle handvatten die je krijgt kan je uiteraard jouw hele leven gebruiken. Je kan dit echt zien als een investering in jezelf. En wanneer je NU begint zit je sneller dan je denkt al een stuk strakker in je vel.

Uitgelichte afbeelding: Photo by Apostolos Vamvouras on Unsplash

nv-author-image

De redactie van 365sport bestaat uit drie personen die samen met gastschrijvers echt álles schrijven over sport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *