Home » Blog » Fit voor de feestdagen

Fit voor de feestdagen

Fit feestdagen afvallen

Wil jij fit aan het kerstdiner verschijnen en het nieuwe jaar al met een voorsprong beginne? Dan is het nu de tijd om te werken aan een fit, strak en gezond lichaam. Vind jij de tijd rondom kerst en oud en nieuw misschien wel de mooiste tijd van het jaar? Dan kan je de speciale Christmas (booty) workouts waarschijnlijk wel waarderen! Wij vonden op YouTube een aantal speciale kerstworkouts die we graag met jou delen! Bekijk de fit voor de feestdagen video’s in deze blog!

Fit voor de feestdagen: Kerstworkouts

Wij hebben de leukste kerstworkouts die we op YouTube konden vinden voor jou op een rijtje gezet. Zo kan jij meteen beginnen met trainen voor een fit en strak lichaam voor de feestdagen. Laat zeker weten welke workout jouw favoriet is wanneer je de verschillende trainingen hebt gedaan.

Raw by Bek – Christmas Booty Band workout

Op het YouTube kanaal van Raw by Bek vind je een speciale Christmas Booty Band workout. Tijdens deze workout dragen de trainsters beiden een hilarisch kerstpak. Ook wordt er op de achtergrond kerstmuziek gedraaid. Voor de training heb je alleen een booty band nodig. Door in deze tijd flink te blijven trainen zorg je ervoor dat de gains door alle lekkernijen rechtstreeks naar de “booty” gaan.

Lilly Sabri – 12 Days of Christmas

Op het kanaal van Lilly Sabri vind je de 12 Days of Christmas workouts. Gebruik deze workouts om in de weken voor kerst toch te blijven werken aan een fit en gezond lichaam. Helaas hebben deze workouts geen kersttintje in de vorm van kerstmuziek. Wel zijn de oefeningen erg afwisselend en effectief. Naast de billen train je tijdens deze trainingen ook de benen en spieren zoals de hamstrings.

nv-author-image

De redactie van 365sport bestaat uit drie personen die samen met gastschrijvers echt álles schrijven over sport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.