Fit voor de feestdagen

Fit feestdagen afvallen

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Wil jij fit aan het kerstdiner verschijnen en het nieuwe jaar al met een voorsprong beginne? Dan is het nu de tijd om te werken aan een fit, strak en gezond lichaam. Vind jij de tijd rondom kerst en oud en nieuw misschien wel de mooiste tijd van het jaar? Dan kan je de speciale Christmas (booty) workouts waarschijnlijk wel waarderen! Wij vonden op YouTube een aantal speciale kerstworkouts die we graag met jou delen! Bekijk de fit voor de feestdagen video’s in deze blog!

Fit voor de feestdagen: Kerstworkouts

Wij hebben de leukste kerstworkouts die we op YouTube konden vinden voor jou op een rijtje gezet. Zo kan jij meteen beginnen met trainen voor een fit en strak lichaam voor de feestdagen. Laat zeker weten welke workout jouw favoriet is wanneer je de verschillende trainingen hebt gedaan.

Raw by Bek – Christmas Booty Band workout

Op het YouTube kanaal van Raw by Bek vind je een speciale Christmas Booty Band workout. Tijdens deze workout dragen de trainsters beiden een hilarisch kerstpak. Ook wordt er op de achtergrond kerstmuziek gedraaid. Voor de training heb je alleen een booty band nodig. Door in deze tijd flink te blijven trainen zorg je ervoor dat de gains door alle lekkernijen rechtstreeks naar de “booty” gaan.

Lilly Sabri – 12 Days of Christmas

Op het kanaal van Lilly Sabri vind je de 12 Days of Christmas workouts. Gebruik deze workouts om in de weken voor kerst toch te blijven werken aan een fit en gezond lichaam. Helaas hebben deze workouts geen kersttintje in de vorm van kerstmuziek. Wel zijn de oefeningen erg afwisselend en effectief. Naast de billen train je tijdens deze trainingen ook de benen en spieren zoals de hamstrings.


Categorie: Booty Band

Foto van auteur

Edwin

Edwin is niet alleen mede-eigenaar van sportmedia365.nl, waar deze website onder valt, maar ook een doorgewinterde sportenthousiasteling met een schat aan kennis over fitnessapparatuur en de sportwereld.Zijn passie voor sport is veelzijdig; van wekelijkse sessies in de sportschool tot het delen van het sportavontuur met zijn partner, een toegewijde triatlete. Als fervent fietser verkent hij graag nieuwe wegen en paden. Zijn expertise komt mede voort uit jarenlange ervaring als beheerder van een sporthorlogewebsite, waar hij met toewijding meer dan 600.000 woorden aan diepgaande sportcontent heeft geproduceerd.Op 365sport.nl combineert Edwin deze rijke ervaring met zijn liefde voor de nieuwste sporttechnologieën, om lezers te voorzien van inzichten en adviezen waar ze écht iets aan hebben.