Gymost Turbo R11 – Recumbent Bike: aanbiedingen en informatie

Gymost-Turbo-R11-informatie-en-ervaring

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

In deze review zal ik de Gymost Turbo R11, een recumbent bike van topklasse, onder de loep nemen. Mijn doel is om je een duidelijk beeld te geven van wat dit product te bieden heeft, hoe het presteert, en of het zijn prijs waard is. Van comfort tot duurzaamheid, van functionaliteit tot design, niets zal onbesproken blijven. Laten we beginnen!

Over de Gymost Turbo R11 ligfiets

De Gymost Turbo R11 is één van de meest comfortabele en professionele ligfietsen die je op dit moment kan kopen. De recumbent fiets is enorm stevig en kan een gebruiksgewicht aan tot 150 kilo. Dit is vrij uniek. Deze fiets is voorzien van alle extra’s die je maar kan wensen van een ligfiets voor thuisgebruik én professioneel gebruik. Net zoals de meeste Gymost apparatuur, kun je deze ligfiets ook prima gebruiken voor in een sportschool. Koop je de R11 comfortfiets voor thuis? Dan ben je in bezit van het spreekwoordelijke neusje van de zalm. Het apparaat heeft een fijn en duidelijk scherm waar de belangrijkste gegevens op zichtbaar zijn. Daarnaast klik je ook eenvoudig een smartphone en/of tablet in de houder. Dankzij het EMS remsysteem is het een geheel zelfonderhoudende en onderhoudsarme fiets. Een topaankoop.

Gymost Turbo R11 aanbiedingen en prijzen vergelijken

Wil je gewoon het beste van het beste in huis halen of in jouw sportschool neerzetten? Dan is het kiezen voor dit model recumbent bike totaal geen slecht idee. Hieronder zie je de beste prijzen en aanbiedingen van deze fiets van dit moment.

Goed om te weten: Dit is een van de weinige ligfietsen voor binnen die geschikt zijn voor mensen tot 200 cm.

Voordelen van investeren in een topmodel

Oké, we geven toe: het is zeker geen goedkope fiets. Toch loont het om naar de vele voordelen te kijken die de Gymost Turbo R11 biedt. Deze stoelfiets is van de allerhoogste kwaliteit. De kwaliteit is zelfs zo goed dat je dit model regelmatig in een professionele sportschool tegenkomt. Een aantal voordelen van de Turbo R11 recumbent bike t.o.v. de andere modellen die wat goedkoper zijn:

 • Hoge kwaliteit materialen
 • Verschuift niet, ook al trap je flink door
 • Eenvoudig te bedienen via het display
 • Zowel een tablet- als smartphonehouder
 • Hartslagmeting ingebouwd via handsensoren
 • Geschikt voor een gebruiksgewicht tot 150 kg
 • Geschikt voor mensen tot 200cm
 • Enorm comfortabele en verstelbare stoel
 • Stevig design met levenslange garantie op het frame en laswerk
 • Vliegwiel van 15kg (!!)
 • Geen stopcontact nodig. Het apparaat genereerd zelf de energie die nodig is om alles op te starten

Mijn eerlijke mening over de Gymost Turbo R11

Gymost-Turbo-R11-Recumbent-Bike.jpg

Naam product: Gymost Turbo R11

Productbeschrijving: De Gymost Turbo R11 is één van de meest comfortabele en professionele ligfietsen die je op dit moment kan kopen. De recumbent fiets is enorm stevig en kan een gebruiksgewicht aan tot 150 kilo. Dit is vrij uniek. Deze fiets is voorzien van alle extra’s die je maar kan wensen van een ligfiets

Merk: Gymost

 • Totaalscore
4.5

Samenvatting mijn mening

Wij hebben dit model een aantal keer kunnen uittesten bij onze vorige sportschool, waar meerdere Gymost apparaten stonden (loopband, hometrainer en de recumbent bike). Deze stoelfiets is van de hoogste kwaliteit, en dat merk je ook tijdens het sporten. Dankzij de afmetingen en het zware vliegwiel is het trappen op deze ligfiets een zeer soepele ervaring. Op het scherm stel je alles in wat je maar wilt. De stoel kan je verstellen naar wens, waardoor dit model ook geschikt te maken is voor mensen die tot 200cm lang zijn. Dit model is een absolute aanrader als je het beste van het beste in huis wilt halen. Wil je wel een topmodel, maar iets minder geld kwijt zijn? Dan kies je als alternatief voor de NordicTrack VR21. De Gymost R11 is overigens erg geschikt tijdens revalidatie, voor jong en oud. Na een grondige analyse en het uitproberen van de Gymost Turbo R11, kan ik zeggen dat het een uitstekende keuze is voor iedereen die bereid is te investeren in een topklasse recumbent bike. Het biedt hoge kwaliteit, duurzaamheid en comfort, en is geschikt voor intensief thuisgebruik en professioneel gebruik.

Voordelen

 • Comfortabele en verstelbare stoel.
 • Hoogwaardig materiaal dat zorgt voor een robuuste constructie.
 • Geschikt voor personen tot 150 kg.
 • Het apparaat is zelfgenererend, dus geen stopcontact nodig.
 • Geschikt voor professioneel thuisgebruik.

Nadelen

 • De hoge prijs kan voor sommigen een belemmering zijn.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Is deze recumbent bike vaak in de aanbieding?

Ja, je krijgt vaak op dit apparaat een leuke korting. De adviespijr is €1399,00, maar je kan de Gymost R11 Turbo al voor veel minder geld bij diverse aanbieders aanschaffen.

Ik ben vrij zwaar, kan ik de Gymost R11 gebruiken?

Dit model is geschikt voor een persoon van maximaal 150 kilo. Dit is vrij uniek voor ligfietsen voor binnen. De meesten gaan maximaal tot 125kg.

Hoe groot is het apparaat?

De afmetingen van de Turbo R11 zijn 155cm (lengte) x 67cm (breedte) x 125cm

Welk type weerstandssysteem gebruikt de Gymost Turbo R11?

De Turbo R11 gebruikt een magnetisch weerstandssysteem dat zeer soepel en stil is.

Zijn er goede garantievoorwaarden?

Op de Gymost Turbo R11 krijg je een levenslange garantie op het frame en laswerk, wat een indicatie is van de uitstekende kwaliteit van deze recumbent bike.


Categorie: Reviews

Foto van auteur

Edwin

Edwin is niet alleen mede-eigenaar van sportmedia365.nl, waar deze website onder valt, maar ook een doorgewinterde sportenthousiasteling met een schat aan kennis over fitnessapparatuur en de sportwereld.Zijn passie voor sport is veelzijdig; van wekelijkse sessies in de sportschool tot het delen van het sportavontuur met zijn partner, een toegewijde triatlete. Als fervent fietser verkent hij graag nieuwe wegen en paden. Zijn expertise komt mede voort uit jarenlange ervaring als beheerder van een sporthorlogewebsite, waar hij met toewijding meer dan 600.000 woorden aan diepgaande sportcontent heeft geproduceerd.Op 365sport.nl combineert Edwin deze rijke ervaring met zijn liefde voor de nieuwste sporttechnologieën, om lezers te voorzien van inzichten en adviezen waar ze écht iets aan hebben.