Indoor fietsen bij de Decathlon

Decathlon indoor fietsen (1)

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Je hebt vast wel eens kennis gemaakt met het fenomeen indoor sporten ook wel indoor cycling. Hierbij zit je in een fitnesszaal op een speciale hometrainer, en tijdens het fietsen ga je steeds zitten en staan. Je kunt de weerstand van een fiets aanpassen afhankelijk van jouw  voorkeuren en met indoor cycling train je onder andere hart, longen en beenspieren. Nu wil je thuis gaan fietsen in plaats van bij de sportschool en daarvoor heb je natuurlijk de juiste indoor fiets nodig. Bekijk hier de indoor fietsen bij de Decathlon.

De fiets aanpassen aan jouw voorkeuren

Een indoor fiets heeft een x-vormig frame met een vliegwiel eraan wat om en nabij de 20 kilo weegt. De knop op het stuur past de weerstand aan en hiermee kun je ook remmen. De indoor fiets blijft namelijk draaien ook zonder dat je trapt. Zowel het zadel als het stuur zijn aan te passen in hoogte en ook kun je ze naar voren of achter aanpassen om de fiets helemaal aan te passen aan jouw wensen. Zo kun jij de optimale fietshouding voor je zelf realiseren en zo een effectiever work out doen op de fiets. Het stuur is voorzien van ligsteunen voor de ellebogen en daarnaast handvatten aan de zijkant die omhoog staan waar je je aan vast kunt houden.

Decathlon heeft goede indoor fietsen voor een voordelige prijs

Als je opzoek bent naar een goede indoor fiets, kun je in een sportwinkel een dure indoor fiets aanschaffen. Echter kun je voor een goede indoor fiets ook gewoon terecht bij de Decathlon. De Decathlon is een sportwinkel met producten van goede kwaliteit voor een voordelige prijs. De winkel biedt op de website twee verschillende indoor fietsen aan. Een voor de beginnende en regelmatige indoor fietser die zo’n €250 euro kost en een professionele indoor fiets die ongeveer 1.300 euro moet kosten. Op de website kun je de verschillen tussen de fietsen makkelijk zien bij de overzichtelijke technische informatie en in de winkel kun je de fietsen uitproberen.

Aanbod Decathlon (tijdelijk) niet beschikbaar

Op het moment van schrijven heeft Decathlon geen online voorraad van indoor fietsen. Bekijk hieronder vergelijkbare modellen bij andere aanbieders:


Categorie: Indoor cycling

Foto van auteur

Edwin

Edwin is niet alleen mede-eigenaar van sportmedia365.nl, waar deze website onder valt, maar ook een doorgewinterde sportenthousiasteling met een schat aan kennis over fitnessapparatuur en de sportwereld.Zijn passie voor sport is veelzijdig; van wekelijkse sessies in de sportschool tot het delen van het sportavontuur met zijn partner, een toegewijde triatlete. Als fervent fietser verkent hij graag nieuwe wegen en paden. Zijn expertise komt mede voort uit jarenlange ervaring als beheerder van een sporthorlogewebsite, waar hij met toewijding meer dan 600.000 woorden aan diepgaande sportcontent heeft geproduceerd.Op 365sport.nl combineert Edwin deze rijke ervaring met zijn liefde voor de nieuwste sporttechnologieën, om lezers te voorzien van inzichten en adviezen waar ze écht iets aan hebben.