NordicTrack indoor fietsen

NordicTrack indoor fietsen

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

De NordicTrack s22i Studio Cycle weet zich op verschillende manieren te onderscheiden van andere indoor fietsen. Om deze fiets te kunnen kopen moet je wel wat geld neerleggen, afgeprijsd kost hij namelijk nog €2499,-, maar daar krijg je wel wat voor terug! Wil je weten wat deze indoor fiets uniek maakt? Lees dan snel verder!

Trainingsprogramma’s met een personal coach

Deze indoor fiets onderscheid zich van andere indoor fietsen door de vele trainingsmogelijkheden en -programma’s. Deze worden weergegeven op het scherm dat bevestigd is aan het stuur. Je vind op deze indoor fiets maar liefst 50 verschillende trainingsprogramma’s waarin automatisch de snelheid en de hellingshoek worden aangepast. Tijdens deze programma’s wordt je begeleidt door een personal coach. Deze coach geeft ook korte oefeningen voor op of naast de fiets waarmee je jouw bovenlichaam kan trainen met dumbbells.

Trainingsmogelijkheden op NordicTrack indoor fietsen

Ga je liever zelf aan de slag? Dan kan je gebruik maken van de verschillende trainingsmogelijkheden die deze indoor bike te bieden heeft. Zo kan de beklimmingen van 20% nabootsen en afdalingen van 10%. Verder heb je 24 weerstand niveaus. Op het scherm kan je tijdens de training tijd, afstand, snelheid, wattage en calorieverbruik volgen. Met een draadloze BlueTooth borstband kan je ook de hartslag op het display bekijken.

Indoor Cycle NordicTrack S10i - incl. trainingscomputer

1.799,00
Bol.com
Prijs gecheckt op 11 juli 2024 02:16

Koppel de NordicTrack fitness bike aan iFit

Je kan deze fitness bike ook koppelen aan iFit. Via de officiële website kan je een abonnement afsluiten. Je kan indoor cycling lesen volgen die worden gegeven door professionele personal trainers met op de achtergrond beelden van over de hele wereld. Ook kan je lessen volgen naast de fitness bike. Je kan het scherm dan iets draaien. Het is ook mogelijk om trainingen te structureren en om af te vallen met behulp van een calorieplanner. Fitnessapparaten van het merk ProForm kunnen ook gekoppeld worden aan iFit Coach.

Bekijk hier NordicTrack fitnessapparaten

Van het merk NordicTrack zijn er meer verschillende fitnessapparaten verkrijgbaar naast de spinningfietsen. Hieronder vind je een aantal verschillende NordicTrack fitnessapparaten.


Categorie: Indoor cycling

Foto van auteur

Edwin

Edwin is niet alleen mede-eigenaar van sportmedia365.nl, waar deze website onder valt, maar ook een doorgewinterde sportenthousiasteling met een schat aan kennis over fitnessapparatuur en de sportwereld.Zijn passie voor sport is veelzijdig; van wekelijkse sessies in de sportschool tot het delen van het sportavontuur met zijn partner, een toegewijde triatlete. Als fervent fietser verkent hij graag nieuwe wegen en paden. Zijn expertise komt mede voort uit jarenlange ervaring als beheerder van een sporthorlogewebsite, waar hij met toewijding meer dan 600.000 woorden aan diepgaande sportcontent heeft geproduceerd.Op 365sport.nl combineert Edwin deze rijke ervaring met zijn liefde voor de nieuwste sporttechnologieën, om lezers te voorzien van inzichten en adviezen waar ze écht iets aan hebben.