Indoor fietsen kopen bij de Blokker

indoor fietsen blokker

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Waarschijnlijk is de Blokker niet de eerste winkel waar je aan denkt wanneer je een indoor fiets wilt gaan kopen. Maar naast keukenmachines, interieuraccessoires en schoonmaakproducten heeft de Blokker ook een grote collectie met fitnessartikelen. Hiervoor werken ze samen met verschillende verkooppartners. Hierbij kan je denken aan fitnessapparaten, hometrainers, gewichten en fitnessmaterialen. En je kan verschillende indoor fietsen kopen bij de Blokker.

Indoor fietsen kopen bij de Blokker: Merken

Blokker heeft verschillende merken indoor fietsen in de collectie. Er zijn indoor fietsen verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën. De prijzen beginnen bij €439,- en lopen op tot €1750,-. In deze blog kijken we ook naar de verschillen tussen de indoor fietsen. Hieronder vind je de lijst met de merken indoor fietsen die verkrijgbaar zijn bij de Blokker.

  • BH Fitness
  • Schwinn
  • Toorx
  • Finnlo

Indoor fiets in de lagere prijsklasse

Bekijk de BH Fitness SB1.4 | Blokker |

Er is één indoor fiets bij de Blokker verkrijgbaar in de lagere prijsklasse. Dit is de BH Fitness SB1.4 Indoor fiets. Voor deze fiets betaal je €439,-. Bij deze indoor fiets kan je het zadel en stuur verstellen zodat je in de juiste fietshouding zit. Op het display kan je gegevens bekijken zoals RPM, tijd, afstand en hartslag. Deze fiets is geschikt voor personen tot en met 110 kg. Het vliegwiel heeft een gewicht van 18 kg.

Bh Fitness SB1.4 - Spinbike

429,00
Bol.com
Prijs gecheckt op 1 juni 2024 17:32

Middenklasse indoor fietsen

Bekijk de Blokker indoor fietsen | Schwinn IC7 | BH Helios | Toorx SRX-100

In de middenklasse vind je drie verschillende indoor fietsen. Deze middenklasse fietsen zijn geschikt voor intensief thuisgebruik, denk hierbij aan 7 tot 20 uur fietsen per week. Alle drie de indoor fietsen kan je makkelijk verstellen, je kan het stuur en zadel hoger of lager zetten en horizontaal verstellen. De prijzen van deze fietsen beginnen bij €720,90 en lopen tot €800,90. De indoor fietsen beschikken allemaal over een scherm waar je tijdens het fietsen gegevens op kan zien. Bij de Schwinn IC7 kan je makkelijk een tablet of telefoon op een houder plaatsen. De BH Helios fiets heeft een speciale aandrijving die stil en onderhoudsvrij is. Het vliegwiel van de Toorx SRX-100 is maar liefst 26 kg zwaar. Een zwaarder vliegwiel zorgt ervoor dat de indoor fiets stabiel is en dat de weerstand die je in kan stellen hoger is.

Schwinn 700IC Indoor Cycle - (Voorheen IC7)

751,56
Bol.com
Prijs gecheckt op 1 juni 2024 17:32

Topklasse indoor fietsen kopen bij de Blokker

Bij de Blokker zijn er maar liefst 6 topklasse indoor fietsen verkrijgbaar. Deze lopen qua prijs van €999,- tot €1750,-. Ook deze fietsen zijn geschikt voor intensief thuisgebruik. Vaak kan je deze indoor fietsen ook via een ingebouwd Bluetooth-systeem koppelen aan verschillende fitnessapps. De computers op deze indoor fietsen beschikken vaak over verschillende trainingsprogramma’s die je kunt volgen. Een van de meest populaire modellen in de topklasse is de Finnlo Maximum Speed Bike Pro.

Finnlo MAXIMUM Speed Bike Pro

1.799,00
Fitnesskoerier.nl
Prijs gecheckt op 1 juni 2024 17:32

Categorie: Indoor cycling

Foto van auteur

Edwin

Edwin is niet alleen mede-eigenaar van sportmedia365.nl, waar deze website onder valt, maar ook een doorgewinterde sportenthousiasteling met een schat aan kennis over fitnessapparatuur en de sportwereld.Zijn passie voor sport is veelzijdig; van wekelijkse sessies in de sportschool tot het delen van het sportavontuur met zijn partner, een toegewijde triatlete. Als fervent fietser verkent hij graag nieuwe wegen en paden. Zijn expertise komt mede voort uit jarenlange ervaring als beheerder van een sporthorlogewebsite, waar hij met toewijding meer dan 600.000 woorden aan diepgaande sportcontent heeft geproduceerd.Op 365sport.nl combineert Edwin deze rijke ervaring met zijn liefde voor de nieuwste sporttechnologieën, om lezers te voorzien van inzichten en adviezen waar ze écht iets aan hebben.