Home » Blog » Loopband vanaf €1500

Loopband vanaf €1500

De meeste loopbanden die verkrijgbaar zijn hebben een prijs die hoger ligt dan 1500 euro. Dit zijn ook de meest populaire loopbanden onder gebruikers. Je zou kunnen zeggen dat je boven deze prijs de échte paradepaardjes onder de loopbanden kan vinden. Wanneer je een groter budget hebt om uit te kunnen geven aan een loopband vanaf 1500 euro dan krijg je er zeker geen spijt van om een duurdere topklasse loopband aan te schaffen. Ook wanneer je een serieuze atleet bent kan je makkelijk zware en snelle intervallen doen. Binnen deze prijscategorie vind je ook loopbanden die je niet hoeft aan te sluiten op stroom omdat ze worden aangedreven door jouw eigen kracht in plaats van een motor.

Beste keuze: Bekijk hier onze favoriete loopband met een prijs vanaf 1500 euro. Dit is voor ons de NordicTrack New Commercial 2950.

Loopband met nieuwe technologie

In veel sportscholen zie je de laatste tijd loopbanden verschijnen die gebruik maken van de laatste technologieën. Ze vallen op door de speciale vorm. In plaats van een vlak loopoppervlak heeft de loopband een gebogen loopoppervlak. Door deze vorm kan je zelf de snelheid bepalen. Loop je meer aan de voorzijde van het loopoppervlak? Dan zal je automatisch sneller gaan hardlopen. Door iets rustiger te lopen richting de achterzijde van de band zal je snelheid af nemen. Vaak kan je wel kiezen voor verschillende weerstandniveaus. Het is ideaal dat je tijdens het lopen op deze loopband héél snel een hoog tempo kan behalen.

Bekijk de loopbanden vanaf 1500 euro

Hieronder vind je de loopbanden met een prijs vanaf 1500 euro. Iedere dag worden de nieuwe prijzen opgehaald waardoor je op de hoogte blijft van de beste aanbiedingen en de laagste prijzen.

Onze favoriet: NordicTrack New Commercial 2950

De NordicTrack New Commercial 2950 is onze favoriete loopband op dit moment. Wanneer je het budget hebt om deze loopband aan te schaffen, raden wij dat zeker aan. Deze loopband heeft de meest krachtige motor, een motor met een vermogen van maar liefst 4,25 pk. De hellingshoek kan je instellen tot een hellingspercentage van 15%. Dat is erg handig voor wanneer je aan het trainen bent voor een wandelvakantie in de bergen of trailrunning in de bergen. Je traint andere spieren waardoor je niet geblesseerd raakt wanneer je in één keer in de bergen gaat wandelen of hardlopen.

Loopband - ProForm Pro 5000

Betersport.nl
Prijs gecheckt op 18 september 2021 01:26

De ProForm Pro 5000 is een zeer complete loopband die geschikt is voor doelgerichte trainingen en intensief thuisgebruik. Of je doel nu afvallen, het verbeteren van je uithoudingsvermogen of voorbereiden op een hardloopwedstrijd is, deze loopband biedt je tal van trainingsmogelijkheden....

nv-author-image

De redactie van 365sport bestaat uit drie personen die samen met gastschrijvers echt álles schrijven over sport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *