Online indoor cycling lessen

online indoor cycling lessen

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Misschien voel jij je er nog niet comfortabel bij om een indoor cycling les in de sportschool te volgen. Of train je liever thuis omdat je zo én het geld voor een sportschool abonnement bespaard én geen reistijd hebt.  Wanneer je thuis traint is het wellicht fijn om online indoor cycling lessen te kunnen volgen zodat je gemotiveerder aan de workout begint, meer plezier hebt en meer uit de training kan halen. Maar waar vind je online indoor cycling lessen? Daar geven wij in deze blog antwoord op.

CycleMasters: Probeer gratis 7 dagen uit

Wanneer je zoekt op online indoor cycling lessen kom je eigenlijk al snel uit bij CycleMasters. Via CycleMasters kan je verschillende workouts volgen gegeven door verschillende trainers. Er zijn acht verschillende trainers die de lessen geven. Hierdoor zijn de lessen iedere keer net weer wat anders. Ben je benieuwd naar hoe zo’n les er nou eigenlijk uit ziet? Op het YouTube kanaal van CycleMasters vind je maar liefst 106 video’s met korte voorproefjes van de verschillende lessen. Zo kan je goed zien of dit iets voor jou is! Bij de beat ride lessen combineer je fietsen en dansen en beweeg je tijdens de les ook op de beat van de muziek. De Signature Ride is fijn omdat je hier kan kiezen welke instructeur je voor je wilt hebben. Iedere instructeur heeft namelijk een andere muziekkeuze en geeft weer net op een andere manier les. Ook core lessen en lessen met mooie landschappen op de achtergrond zijn keuzeopties. Bij een jaarabonnement betaal je 140 euro en bij een maandelijks opzegbaar abonnement betaal je 14 euro per maand.

Gratis online indoor cycling lessen

Ben jij op zoek naar gratis online indoor cycling lessen? Neem dan eens een kijkje op YouTube. Hier vind je op verschillende kanalen video’s waarin je gratis een online indoor cycling les kan volgen. Kijk voor gratis lessen op het YouTube kanaal van GCN (Global Cycling Network). Ook wanneer je zoekt op indoor cycling lessen op YouTube krijg je verschillende gratis video’s te zien die je kan gebruiken wanneer je thuis een indoor fiets hebt staan.

Bekijk de beste indoor fietsen voor thuis

Thuis indoor cycling lessen volgen? Uiteraard heb je dan wel een goede indoor fiets nodig voor thuis. Gelukkig zijn er indoor fietsen in verschillende prijscategorieën. Bekijk hieronder een aantal van de beste indoor fietsen voor thuis.

€1.799,00
Betersport.nl

Categorie: Indoor cycling

Foto van auteur

Edwin

Edwin is niet alleen mede-eigenaar van sportmedia365.nl, waar deze website onder valt, maar ook een doorgewinterde sportenthousiasteling met een schat aan kennis over fitnessapparatuur en de sportwereld.Zijn passie voor sport is veelzijdig; van wekelijkse sessies in de sportschool tot het delen van het sportavontuur met zijn partner, een toegewijde triatlete. Als fervent fietser verkent hij graag nieuwe wegen en paden. Zijn expertise komt mede voort uit jarenlange ervaring als beheerder van een sporthorlogewebsite, waar hij met toewijding meer dan 600.000 woorden aan diepgaande sportcontent heeft geproduceerd.Op 365sport.nl combineert Edwin deze rijke ervaring met zijn liefde voor de nieuwste sporttechnologieën, om lezers te voorzien van inzichten en adviezen waar ze écht iets aan hebben.