Topklasse spinningfiets kopen: overzicht + reviews

Spinning

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Wanneer je gaat kijken naar de spinning fietsen vanaf €800 zal je zien dat dit echt de paradepaardjes zijn onder de fitness bikes. Wanneer je een groot budget hebt om uit te geven aan één van de beste en topklasse indoor fietsen dan zal je daar geen spijt van krijgen! Of je nou een wielrenner of triatleet bent of juist gek bent op het volgen van uitdagende indoor cycling lessen, binnen deze prijsklasse topklasse spinningfiets is er voor ieder wat wils.

Topklasse spinningfiets boven de €800

Wij hebben hieronder een aantal indoor fietsen boven de 800 euro uitgelicht die enorm populair zijn onder gebruikers (of moeten we zeggen “fans”). Blijf ook regelmatig deze pagina bezoeken zodat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste topklasse indoor fietsen.

NordicTrack S10i

Voor de echte liefhebbers van indoor cycling lessen en de serieuze sporters is de NordicTrack S10i echt de favoriete indoor fiets. Ook de wielrenners en triatleten kunnen hard door blijven trainen in de wintermaanden. Wat gaaf is, is dat je de hellingshoek kan instellen tot maar liefst 20%! Wil jij in het voorjaar of in de zomer bergen gaan beklimmen? Dan weet je zeker dat je enorm goed voorbereid gaat zijn. Ook kan je afdalen tot -10%. Met de speciale iFit App kan je over de hele wereld trainen. Dit kan met behulp van Google Maps en Google Streetview. Bij de indoor fiets krijg je een 10 inch scherm en een ingebouwde ventilator en speakers. De indoor fiets weegt 92 kg en het vliegwiel weegt 8 kg. Zowel het zadel als het stuur kan je horizontaal en verticaal verstellen.

Indoor Cycle NordicTrack S10i - incl. trainingscomputer

1.799,00
Bol.com
Prijs gecheckt op 8 mei 2024 16:43

Body Bike Classic: IJzersterke klassieker

De BODY BIKE classic heeft dan niet zoveel extra’s als de meeste andere fitness fietsen in deze lijst, toch is het een uitstekende keuze, een echte topklasse spinningfiets. Het is een echte klassieker die je ook in veel sportscholen terugvindt in de indoor cycling lessen. Een professionele fitness fiets die je dagelijks kunt gebruiken en die gemaakt is om lang mee te gaan. De weerstand wordt geregeld met een remblok. Doordat het remblok voorzien is van synthetisch kevlar hoeft het niet geolied te worden. Door de V-Belt aandrijving is de fiets stil in het gebruik. De fiets weegt 65 kg en kan belast worden met een maximaal gewicht van 150 kg. De fiets wordt geleverd met combi-pedalen. Hierdoor kan je er ook op fietsen met SPD fietspedalen.

Body Bike Classic Special Edition - Indoorfietsen - Indoor cycling - Fitness

1.495,00
Bol.com
Prijs gecheckt op 8 mei 2024 16:43

NordicTrack commercial S22i Studio Cycle

De NordicTrack commercial S22i Studio Cycle is het duurdere en luxere broertje van de NordicTrack S10i indoor fiets. Er zijn een aantal verschillen tussen deze twee modellen. Dit model is iets lichter, hij weegt namelijk 80 kg in plaats van 92 kg. Verder is het full color touchscreen groter, namelijk 22 inch. De fiets heeft maar liefst 24 trainingsniveaus. Door de V-Belt aandrijving en het magnetische weerstandssysteem is de fiets zeer stil in het gebruik. Met de twee bijgeleverde dumbbells kan je ook werken aan het verbeteren van de kracht in het bovenlichaam. Wanneer je één van de 50 verschillende trainingsprogramma’s volgt wordt de snelheid en hellingshoek automatisch aangepast. De hellingshoek kan tot 20% en afdalen kan tot -10%.

Body Bike Smart+ topklasse spinningfiets

De Body Bike Smart+ heeft net wat meer extra’s dan zijn goedkopere broertje de BODY BIKE Classic. Omdat deze indoor fiets voor een groter deel is bewerkt met een powder coating is hij nóg duurzamer en gaat hij nóg langer mee. Deze indoorbike wordt geleverd met SPD/LOOK pedalen waardoor je er ook op kunt fietsen met fietsschoenen. Een voordeel omdat je zo ook meer kracht kan zetten tijdens het fietsen. Je kan niet alleen duwen, je kan ook trekken aan de pedalen. Met de SMART CHARGE kan je jouw smartphone opladen tijdens het fietsen. Benieuwd naar jouw trainingsresultaten? Gebruik dan de BODY BIKE INDOOR CYCLING APP. Ook kan je andere apps gebruiken om jouw trainingsresultaten in de gaten te houden.

Body Bike Smart+ Black - Indoorfietsen - indoor cycling - Fitness

3.950,00
Bol.com
Prijs gecheckt op 8 mei 2024 16:43

Meer indoor fietsen boven de 800 euro

In de onderstaande lijst vind je nog meer indoor fietsen met een prijs boven de 800 euro. Dit zijn de echte topklasse indoor fietsen.


Categorie: Indoor cycling

Foto van auteur

Edwin

Edwin is niet alleen mede-eigenaar van sportmedia365.nl, waar deze website onder valt, maar ook een doorgewinterde sportenthousiasteling met een schat aan kennis over fitnessapparatuur en de sportwereld.Zijn passie voor sport is veelzijdig; van wekelijkse sessies in de sportschool tot het delen van het sportavontuur met zijn partner, een toegewijde triatlete. Als fervent fietser verkent hij graag nieuwe wegen en paden. Zijn expertise komt mede voort uit jarenlange ervaring als beheerder van een sporthorlogewebsite, waar hij met toewijding meer dan 600.000 woorden aan diepgaande sportcontent heeft geproduceerd.Op 365sport.nl combineert Edwin deze rijke ervaring met zijn liefde voor de nieuwste sporttechnologieën, om lezers te voorzien van inzichten en adviezen waar ze écht iets aan hebben.